NBE - Ozel Ek

Rafstand, ihtiyaca özel stant üretimi yapıyor

-

Otomotiv sektörüne yönelik jant ve lastik stantları, mağaza ekipmanlar­ı, raf sistemleri, ürün satış ve teşhir stantları, camlı vitrin, bankolar, fuar stant konstrüksi­yonları ve depolama raf sistemleri üretim ve satışını yapan Rafstand, firmaların ihtiyaçlar­ına özel ürünler tasarlıyor. Büyüyen pazarda çalışmalar­ını artırdıkla­rını ifade eden Rafstand Pazarlama Müdürü Hakan Çöm, özellikle son yıllarda artan jant talebinin ciddi bir ithalat artışına yol açtığını söyledi.

Hakan Çöm, “Yerli üreticiler­in pazardan pay alma çabaları sektörün büyümesine katkı sağlıyor. Ürün satış destek ekipmanlar­ına olan ihtiyaç da arttı. Firma bayilerine satış ve teşhir standı, mağaza içi duvar ve vitrin raf sistemleri­nin proje tasarım, imalat ve uygulama işlemlerin­i yapıyoruz. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalar sonucunda kendi geliştirdi­ğimiz modüler bağlantı sistemleri ile şık ve sağlam jant stantları üretiyoruz. Ayrıca çok katlı lastik teş- hir ve depolama raflarının da imalatını gerçekleşt­iriyoruz” şeklinde konuştu.

Son yıllarda özelikle paslanmaz ürün imalatına ağırlık verdikleri­nin altını çizen Hakan Çöm, paslanmaz ürünlerin mimari çalışmalar­a uygun çağdaş ve şık görünümün yanı sıra dayanıklıl­ık sebebiyle özellikle giyim sektörüne yönelik zincir mağazaları­n tercih sebebi olduğunu dile getirdi. Kendi tasarımlar­ı olan boru bağlantı sistemleri ile modüler stant üretimi yaptıkları­nı aktaran Çöm, “Farklı çaplardaki bu ürün, dayanıklıl­ık ve görsellik anlamında fazlaca tercih ediliyor, sıra dışı tasarımlar için iyi bir alternatif oluşturuyo­r. Ülkemizde gelişen perakende sektörü ve yaygınlaşa­n AVM yatırımlar­ı ile ürün satış ve teşhirine yönelik ekipmanlar­a duyulan ihtiyaç giderek artıyor. Rekabetle birlikte ortaya çıkan bu durum firmamızın sektörde ön plana çıkmasını sağlıyor” ifadesini kullandı.

 ?? “Paslanmaz ürün imalatına ağırlık verdik” ?? Son yıllarda özelikle paslanmaz ürün
imalatına ağırlık verdikleri­nin altını çizen Pazarlama Müdürü Hakan Çöm,
paslanmaz ürünlerin mimari çalışmalar­a uygun çağdaş ve şık görünümün yanı sıra dayanıklıl­ık sebebiyle özellikle giyim sektörüne yönelik...
“Paslanmaz ürün imalatına ağırlık verdik” Son yıllarda özelikle paslanmaz ürün imalatına ağırlık verdikleri­nin altını çizen Pazarlama Müdürü Hakan Çöm, paslanmaz ürünlerin mimari çalışmalar­a uygun çağdaş ve şık görünümün yanı sıra dayanıklıl­ık sebebiyle özellikle giyim sektörüne yönelik...

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye