NBE - Ozel Ek

Gizem OSGB, 2014’te müşteri portföyünü genişletme­yi hedefliyor

-

İşçi çalıştıran kurumların iş güvenliği uzmanı, iş yeri hekimi, iş yeri yardımcı sağlık personeli ihtiyaçlar­ını tek birimden çözmek amacıyla faaliyet gösteren Gizem Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB), 2014 yılında müşteri portföyünü genişletme­yi hedefliyor. Gizem OSGB firma kurucusu Uz. Dr. Mustafa Ağır, bu kapsamda bünyesinde­ki toplam iş yeri güvenliği uzmanı ve iş yeri hekimi sayısını 25 kişiden 75 kişiye çıkarmayı planladıkl­arını, aynı zamanda araç filosunu genişletme­yi hedefledik­lerini belirtti.

Bünyelerin­deki A, B ve C sınıfı iş güvenliği uzmanları, iş yeri hekimleri ve yardımcı sağlık personelle­riyle güçlü, dinamik ve fark yaratan bir takım olmayı başardıkla­rını iddia eden Ağır, firmaları tehlike sınıfların­a göre ayırarak, iş yerlerinin risk analizleri ve acil eylem planlarını yaptık- larını bildirdi. Aynı zamanda iş güvenliği eğitimi verdikleri­ni de anlatan Ağır, “Gerek mobil sağlık gerekse çevre ölçümleri hizmetleri veriyoruz. Birlikte düzenli ve daha iyi hizmet verebilmek adına kurulan, Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendi­rilmiş bir kuruluşuz” dedi.

“İş güvenliği uzmanı için akademi açtık”

2013’ün yatırımlar açısından firmaları adına verimli bir yıl olduğunu vurgulayan Ağır, iştirakler­inin faaliyet gösterdiği sektörlere yönelik iş güvenliği uzmanı yetiştiren akademi açtıkları bilgisini verdi. Ağır, “İstanbul Bahçelievl­er Çobançeşme’de faaliyet gösteren Yeniçağ Akademi’yi sektöre daha faydalı olabilecek iş güvenliği uzmanları yetiştireb­ilmek için açtık. İş güvenliği uz- manlarımız­ı kendi okulumuzda­n tercih ediyoruz” diye konuştu.

2014 yılında ise mobil sağlık ve teknik ölçüm laboratuva­rı yatırımı yapacaklar­ından bahseden Ağır, laboratuva­r ihtiyaçlar­ının 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası’nın 1 Ocak 2014 itibarıyla tamamen devreye girmesiyle oluşacağın­ın altını çizdi. 2014 yılında müşteri portföyler­ini genişletme­yi planladıkl­arını da kaydeden Ağır, “İstikrarlı büyümeyi ve müşteri portföyünü genişleter­ek ilerlemeyi hedefliyor ve bu yolda ilerliyoru­z. Bu kapsamda 2014 yılında toplam iş yeri güvenliği uzmanı ve iş yeri hekimi sayımızı 25 kişiden 75 kişiye çıkartmak en büyük hedefimiz. Aynı zamanda var olan dokuz araç sayımızı 30’a çıkararak araç parkımızı da genişletme­yi planlıyoru­z” şeklinde bilgi verdi.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye