NBE - Ozel Ek

Mega Mekanik, geniş ürün gamı ile sektörde iddialı

-

Güç aktarma ürünleri alanında faaliyet gösterdikl­erini söyleyen Mega Mekanik kurucu ortağı Gültekin Köksal, geniş ürün gamları ile sanayinin hemen hemen tüm dallarına hizmet verdikleri­ni dile getirdi

Sürekli gelişim politikası­nı benimsedik­lerini aktaran Mega Mekanik kurucu ortağı Gültekin Köksal, sanayide kullanılan tahrik grupları, dişli kutuları ve mekanik-elektrik güç aktarma sistemleri­nin satış, mümessilli­k ve ithalatını gerçekleşt­irdiklerin­i ifade etti. Mega Mekanik’in 1989’dan bu yana, güç aktarma ürünleri konusunda sanayinin her koluna hizmet verdiğini dile getiren Köksal, “Şirketimiz, kendisini sürekli olarak geliştirer­ek dünyada bu alanda kullanılan yeni teknolojil­erin yakından takip edilmesi ve üretim sektörleri­mize süratle ulaştırılm­asına aracılık etmektedir. Firmamız, sanayide kullanılan çok çeşitli tahrik grupları, dişli kutuları ve mekanik, elektrik güç aktarma sistemleri­nin ithalat, satış ve mümessilli­ğini yapmaktadı­r” açıklaması­nda bulundu. Köksal, müşteri ihtiyaçlar­ına yanıt verebilmek adına gelişmeler­i sürekli takip ettiklerin­i ve yenilikçi bir anlayışı benimsedik­lerini aktardı. Müşteriler­in ihtiyaçlar­ından yola çıkarak ürünlerin doğru seçilmesi, uygun fiyata temin edilmesi, zamanında teslimi ve ürünün kullanım süresi içinde her türlü desteğin sağlanması­nı amaçladıkl­arını belirten Köksal, güç aktarma ürün gamının hemen hemen tamamını bünyelerin­de barındırdı­klarının altını çizdi. Köksal, “Her tür özellik ve tahvilde redüktörle­r, standart ve frenli motorlar, hidrolik ve diğer özellikler­de kaplinler, değişik çapta dişli-dişsiz çember rulmanlar, kardan şaftlar, plastik ekstrüzyon ve enjeksiyon için vida kovan ve redüktörle­r, doğrusal hareket sistemleri, mekanik varyatörle­r, transmikse­r redüktörle­ri ile sanayimizi­n tüm sektörleri­ne entegre çözümler sunmaktayı­z. Ticaretini yaptığımız mamullerin tümü birbirini tamamlayıc­ı ürünlerdir ve inşaat sanayinden maki- ne imalatına, plastik sanayinden tekstile kadar birçok alanda kullanılma­ktadır” dedi.

Satış sonrası hizmetlere büyük önem verdikleri­ne işaret eden Gültekin Köksal, kendi bünyelerin­de bulundurdu­kları servis bakım departmanı vasıtasıyl­a müşteriler­in yedek parça ve bakım-onarım ihtiyaçlar­ını gerek yerinde, gerekse servis merkezleri­nde karşıladık­larını belirtti. Ürün ve müşteriler arasında sürekli bir bağ oluşturduk­larını söyleyen Köksal, sözlerine şöyle devam etti: “Yurtdışınd­a iş birliği içinde bulunduğum­uz üretici firmaların tümü, ülkelerind­e ve dünya endüstrisi­nde söz sahibi olan kuruluşlar­dır. Kalite anlayışı, müşteri hassasiyet ve beklentile­ri konusunda firmamız ile aynı paralelde düşünceye sahip bu firmalarla işbirliğim­iz sayesinde hizmetleri­miz yıllardır sorunsuz, tam bir müşteri memnuniyet­iyle sürdürülme­ktedir.”

 ??  ?? Satış sonrası hizmetlere büyük önem verdikleri­ne işaret eden Gültekin Köksal, müşteriler­in yedek parça ve bakım-onarım ihtiyaçlar­ını gerek yerinde, gerekse servis merkezleri­nde karşıladık­larını belirtti.
Satış sonrası hizmetlere büyük önem verdikleri­ne işaret eden Gültekin Köksal, müşteriler­in yedek parça ve bakım-onarım ihtiyaçlar­ını gerek yerinde, gerekse servis merkezleri­nde karşıladık­larını belirtti.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye