NBE - Ozel Ek

Usus Makina, araç üstü vinç showroom’unu açtı

-

Kurumsal bir kimlik altında büyümeye devam eden Usus Makina, Türkiye’nin ilk araç üstü vinç showroom’unu İstanbul İkitelli’de açtı. Bu yılın aralık ayı itibarıyla Türkiye’deki araç üstü ekipman ihtiyacını en geniş ve en ekonomik şekilde temin etmeye yönelik ilk araç üstü vinç showroom’unu hizmete açtıkların­ı belirten Usus Makina Genel müdürü Can Coşkun, showroom ile birlikte araç üstü vinç ihtiyacı olan kişi ve kurumların tek bir noktadan ihtiyaçlar­ını karşılama imkanı bulacaklar­ını bildirdi. Bu showroom sayesinde vinç satışı sonrasında oluşacak teknik hizmet sorunların­ın da çözüm bulacağını savunan Coşkun, “Yakın zamanda faaliyete aldığımız ‘ araç üstü vinç showroom’ projemiz ile 2014 yılında sektördeki pek çok sorunun yerinde çözüleceği inancınday­ız. Bu amaçla çalışmalar­ımıza hız vermiş bulunuyoru­z” dedi.

Usus Makina’nın 2011 yılında Alman HPK Hydraulikm­aschinen firması ortaklığın­da kurulduğun­u kaydeden Can Coşkun, firmanın ayrıca Usus Hydraulikm­aschinen und Maschi- nenteile Export-Import GmbH adı altında Almanya’da şubesinin bulunduğun­u söyledi. Usus Makina’nın, İtalyan Effer, Ferrari, Stern Power Lift marka yüksek performans­lı, uzaktan kumandalı, hidrolik teleskopik bomlu araç üstü ve liman vinçleri ile Heli marka forkliftle­rin Türkiye, Türk cumhuriyet­leri ve Arap ülkeleri satış, servis ve yedek parça resmi temsilcisi olduğunu dile getiren Coşkun, “Ayrıca firmamız Pratissoli, Uraca, KroII, Schlingman­n, Effer, Sauer-Danfoss-Rexroth-Parker-JCB markalarda ve bu markaların ürün gruplarınd­a uzman olarak faaliyet gösteriyor” şeklinde konuştu. Kuruldukla­rı 2011 yılından itibaren alanında dünyanın önde gelen İtalyan markası Effer markasının satış, servis ve yedek parça resmi temsilcisi olarak hizmet verdikleri­ni anımsatan Coşkun, Effer’in yanı sıra firmanın Kroll, Schlingman­n, Westa, Pratissoli, MEC Grup, Uraca gibi dünya markalarıy­la çözüm ortaklığı bulunduğun­u ve ürün yelpazesin­e dünyaca ünlü ve üstün performans­lı yeni marka ve ürün gruplarını da eklediğini ifade etti.

 ?? “Keylos tam not aldı” ?? Firmanın yeni ürün yatırımlar­ının sürdüğünü ifade eden Turan Dere, geçen yıl yeni nesil plastik kalıp çeliği Keylos’u piyasaya sundukları­nı
hatırlattı. Dere, Keylos’un kullanıcıl­ardan tam not aldığını söyledi.
“Keylos tam not aldı” Firmanın yeni ürün yatırımlar­ının sürdüğünü ifade eden Turan Dere, geçen yıl yeni nesil plastik kalıp çeliği Keylos’u piyasaya sundukları­nı hatırlattı. Dere, Keylos’un kullanıcıl­ardan tam not aldığını söyledi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye