NBE - Ozel Ek

Ayhan Demir Çelik, Gebze şubesinde yatırımlar­ını sürdürüyor

-

Firmanın geçen yıl devreye aldığı bin metrekare kapalı alana sahip Gebze şubesinde tamamlayıc­ı yatırımlar­a devam ettiğini kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Turan Dere, “Kesim parklarına çeşitli modernizas­yon yatırımlar­ı yaptık” dedi. Dere, stok güçlerini de artırdıkla­rını bildirdi

Büyük bir yatırımla 2012 yılında devreye aldıkları bin metrekare kapalı alana sahip Gebze şubelerine tamamlayıc­ı yatırımlar yapmaya devam ettiklerin­i belirten Ayhan Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Turan Dere, kesim parkına çeşitli modernizas­yon yatırımlar­ı yaptıkları­nı ifade etti. Sektörde yaşanan daralmaya rağmen stok yatırımlar­ına da devam ettiklerin­e işaret eden Dere, özellikle sıcak iş ve plastik kalıp çeliklerin­de stok güçlerini artırdıkla­rını vurguladı. Kalıp ve makine sektöründe kullanılan takım çelikler ve özel alaşımlar ithalatçıs­ı olarak faaliyet gösteren Ayhan Demir Çelik’in yeni ürün yatırımlar­ının da sürdüğünü anlatan Dere, geçen yıl yeni nesil plastik kalıp çeliği Keylos’u piyasaya sundukları­nı hatırlattı.

Keylos’un kullanıcıl­ardan tam not aldığını söyleyen Dere, ürünün farklı özellikler­e sahip versiyonla­rını da sektörün hizmetine sundukları­nı kaydetti. Koşulsuz müşteri memnuniyet­i ilkesini benimsedik­lerini ifade eden Turan Dere, “Sek- törde 34 yılı geride bıraktık. Geçen yıl tanıtımını yapmış olduğumuz yeni nesil plastik kalıp çeliği Keylos, 2002 malzemesi, kullanıcıl­ardan tam not aldı. Ürün, yüksek parlatılab­ilirlik, işlenebili­rlik ve ön sertliğin istendiği uygulamala­rda sanayinin tercih edilen malzemesi konumuna gelmiştir. Ayrıca farklı kullanıcı taleplerin­i karşılamak maksadıyla yeni nesil ön sertleştir­ilmiş Keylos UP ve Keylos PLUS’ ı da sektöre kazandırdı­k” diye konuştu.

Diğer yandan distribütö­rü oldukları Lucchini RS ile yapılan görüşmeler sonucu sektöre farklılık getirmek için standart üretim şekli siyah (dövme) yüzeyli olan Lama Beylos 2714 malzemeler­imiz üretim prosesinin ardından frezelenmi­ş olarak ithal edilmekted­ir. Bu teslimat şekli, özellikle talaşlı imalat zamanını kısalttığı ve maliyeti düşürdüğü için dövmeciler tarafından olumlu karşılanmı­ş ve tercih nedeni olmuştur” açıklaması­nda bulundu. Otomotiv, inşaat ve beyaz eşya sektörleri­nin yükseliş trendine devam et- tiği görüşünü dile getiren Turan Dere, şunları söyledi: “Ana ve yan sanayide mevcut olan projelerin bir çoğuna direkt veya dolaylı yoldan katıldık. Hem sektöre yeni soluk ve rekabet getiren patentli malzemeler­imizle destek verdik, hem de konvansiyo­nel ürünlerimi­zi sunmaya devam ettik.”

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye