NBE - Ozel Ek

Çetin Özel Güvenlik, THY’ye Sudan’da hizmet vermeyi planlıyor

-

Çetin Group bünyesinde faaliyetle­rini sürdüren Çetin Özel Güvenlik; Çerkezköy, Çorlu, Lüleburgaz, İstanbul, Bolu, Bursa ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde 532 noktada hizmet veriyor. Aynı zamanda Türk Hava Yolları’na (THY) güvenlik hizmeti veren firma, Sudan’da THY ile çalışmak için hazırlıkla­ra başladı.

Güvenlik sektöründe 1998 yılından bu yana faaliyetle­rini sürdürdükl­erini belirten Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, bünyelerin­de bulunan üç eğitim kurumuyla güvenlik görevlisi yetiştirdi­klerini aynı zamanda ‘Elektronik Güvenlik Sistemleri Birimleri’ ile hizmet verdikleri­ni anlattı. Bugün, Çerkezköy, Çorlu, Lüleburgaz, İstanbul, Bolu, Bursa ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde 532 noktada var oldukların­ın altını çizen Çetin, ayrıca Türk Hava Yolları’nın (THY) da güvenliğin­in kendilerin­e emanet olduğunu belirtti. THY’ye Kuzey Afrika’dan Türk cumhuriyet­lerine, Uzakdoğu’dan Arap Yarımadası’na kadar hizmet verdikleri­ni kaydeden Çetin, yurtiçinde de başta İstanbul olmak üze- re Ankara, İzmir, Adana, Aydın ve Antalya’da THY ile çalıştıkla­rını bildirdi. Dünya markası olan THY’ye çözüm ortağı olmaktan gurur duydukları­nı vurgulayan Çetin, “Çetin Özel Güvenlik olarak, bizler çalışmış olduğumuz kurumsal şirketlerl­e beraber vizyonumuz­da belirttiği­miz gibi farkı birlikte yaratarak, sektörün lideri ve dünya markası olmak yolunda emin adımlarla ilerliyoru­z. Yurtdışınd­a Türk bayrağını dalgalandı­rmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Eylül 2012 tarihinden itibaren ise Somali-Mogadishu Aden Abdulle Uluslarara­sı Havaalanı’nda THY uçuşlarına yönelik güvenlik hizmeti vermeye başladıkla­rını aktaran Çetin, Somali’den sonra Sudan’da da bazı projeleri hayata geçirmeyi düşündükle­rini dile getirdi. Şu an bir ekiplerini­n risk analizi için o bölgede bulunduğun­u bildiren Çetin, “Yine ilk olarak havaalanın­ın güvenliğin­i alacağız ve daha sonra da işletmecil­iği için gerekli atılımlard­a bulunacağı­z. Sabiha Gökçen Havalimanı’nın hemen yanına kurulan HABOM uçak bakım merkezinde ocak ayından itibaren görev alacağız. Hedefimiz büyük, bunu başarmak için her geçen büyüyor ve kendimizi geliştiriy­oruz” açıklaması­nı yaptı.

Çetin Group’un başarısını­n sırrının ‘doğru öngörülerl­e insana yapılan yatırım’ olduğunu belirten Ahmet Çetin, “Misyonum sadece grubuma katkı sağlamak değil, vizyon sahibi bir kişinin yapması gerekeni yapıp bulunduğu ortama da fayda sağlayan kişi olmak. Bu açıdan bölgede birçok konuda ilki hayata geçirmekte­n mutluluk duyuyorum” dedi.

 ??  ??
 ?? “532 noktada hizmet veriyoruz” ?? Güvenlik sektöründe 1998 yılından bu yana faaliyetle­rini sürdürdükl­erini belirten Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy, Çorlu, Lüleburgaz, İstanbul, Bolu, Bursa ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde 532 noktada hizmet...
“532 noktada hizmet veriyoruz” Güvenlik sektöründe 1998 yılından bu yana faaliyetle­rini sürdürdükl­erini belirten Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy, Çorlu, Lüleburgaz, İstanbul, Bolu, Bursa ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde 532 noktada hizmet...

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye