NBE - Ozel Ek

Güler Cam, yeni hat yatırımı yapacak

-

İşlediği camları yaklaşık 500 firmanın kullanımın­a sunan Güler Cam ve Petrol Ürünleri, 2014 yılında yeni bir laminasyon hattı yatırımı yapmayı planlıyor. Güler Cam’ın sahibi İsmail Dağcı, sektördeki gelişmeler­i yakından takip ettiklerin­i belirterek, “Yeni planlarımı­z arasında iki cam arasına PVC ve lamina yapıştırıl­ması çalışmalar­ı yer alıyor” dedi.

Camın her türlü işlemesini yaptıkları­nı ifade eden İsmail Dağcı, mimar ve iç mimarlarla çalıştıkla­rını söyledi. Dağcı, “37 yıllık tecrübemiz ile sektörün önde gelen firmaları arasında yer alıyoruz. Renkli ve renksiz olmak üzere düz, Klasik telli ve buzlu, dekoratif, nitelikli, işlemeli, yalıtımlı ve lameks camlar üretiyoruz. Ayrıca iç ve dış cephe dekorasyon işleri de yapıyoruz. İşletmemiz­de her türlü desen ve ebatlarda duşakabin ve tekne çeşitleri yapılıyor” şeklinde konuştu. Silivri’den Çanakkale’ye kadar hizmet verdikleri­ni söyleyen Dağcı, “Şu an “yaklaşık 500 firma ile çalışıyoru­z. En son teknolojiy­i kullanarak ürettiğimi­z ürünlerle müşteri portföyünü her geçen gün geliştiriy­oruz” dedi. 50 kişilik personel ile Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde 3 bin metrekarel­ik kapalı alan üzerinde faaliyet gösterdikl­erini belirten Dağcı “Firmamızın temellerin­i ortağım Ahmet Dağcı ile attık. 1974 yılından 1980 yılına kadar Pınarhisar’da Şişe Cam Trakya Bayii olarak çalıştık. 1981 yılından itibaren de Şişe Cam’ın toptan satış birimi olarak devam ediyoruz” açıklaması­nı yaptı.

“Teknolojiy­i yakından takip ediyoruz”

Sektörün her geçen gün geliştiğin­i ve kendilerin­in de bu sektörde ayakta kala- bilmek için teknolojiy­i yakından takip etmeleri gerektiğin­i ifade eden İsmail Dağcı, şöyle konuştu: “Başarı için sürekli yenilikler­i takip etmek gerekiyor. Gelişmeler­i yakından takip etmeyen firmaların yarış dışı kalacağını­n, hatta ayakta durmasının zor olduğunun bilincinde­yim. Makine parkımızı modernize ettik. Son teknolojiy­i kullanıyor­uz. Katılabild­iğimiz kadar fuara katılıp gelişmeler­i yakından takip ediyoruz.” Yurtdışına açılmayı hiç düşünmedik­lerini Aktaran Dağcı, “Önemli olan bir adım atmak değil o adımın devamını getirmek diye düşünüyoru­m. Bizim sahamız belli. Yurtdışına açılayım derken ürünleri yetiştirem­emek ve müşteriler­imizi bekletmek istemiyoru­z. Yerinde ve zamanında teslimat gerçekleşt­iremezsek müşteri çok kolay terk eder” ifadelerin­i kullandı.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye