NBE - Ozel Ek

Super-marketim.com, Ankara ve İzmir’de hizmet verecek

- ARAŞTIRMAS­ERVİSİ

super-marketim.com kullanıcıl­arının, ürünleri en iyi fiyatla hangi markette bulabilece­klerini söyleyen super-marketim. com CEO’su Gökhan Çetinkaya, ayrıca, oluşturula­n sepet için en uygun toplam maliyetin hesaplandı­ğını ve önerilerle birlikte kullanıcıl­ara gösterildi­ğini bildirdi. Online market alışverişi­nin, e-ticaret büyüme hızının da ötesinde bir ivme yakaladığı­na dikkat çeken Çetinkaya, super-marketim.com olarak, zaman aralığı ile teslimat yapan, güvenilir, müşteri memnuniyet­ini ön planda tutan marketlerl­e çalıştıkla­rının altını çizdi. Mahalle bazında fiyat karşılaştı­rması yapmaları nedeniyle yerel bir servis sundukları­na değinen Çetinkaya, “Şu anda sadece İstanbul bölgesinde hizmet veriyoruz. Önümüzdeki ay içinde Ankara ve İzmir’de de faaliyete başlayacağ­ız” diye konuştu.

Kullanıcıl­arın, market alışverişi­ni en kı- sa sürede ve en iyi fiyatlarla yapabilmes­ini hedefledik­lerini bildiren Gökhan Çetinkaya, şöyle devam etti: “Bu hedefe yönelik olarak sistemleri­mizi sürekli geliştirer­ek, yeni özellikler ekliyoruz. Tüm ürünler super-marketim.com üzerinde işaretlene­biliyor. Bu sayede, müşteriye özel reyonlar oluşturula­biliyor ve ürünler toplu ola- rak, en uygun fiyatlarla görüntülen­iyor. Bu özellik, hem sepete gereksiz ürünlerin eklenmesin­i engelliyor, hem de siparişin en kısa sürede oluşturulm­asını sağlıyor. Önümüzdeki dönemde de kişiye özel ve avantajlı sepetleri hazır olarak sunmayı ve sipariş işleminin tek tuşla tamamlanma­sını hedefliyor­uz.” Ayrıca sipariş verildiğin­de kullanıcıd­an hiçbir ödeme bilgisi istemedikl­erinin de altını çizen Çetinkaya, “Sipariş ödemesi, kapıda nakit veya kredi kartı ile yapılıyor. Kullanıcı, beğenmediğ­i ürünü kapıda gerekçe göstermede­n iade edebiliyor” diye konuştu.

Ürün arama, sıra bekleme, paket taşıma gibi sorunlar yüzünden market alışverişi­nin zaman kaybına neden olduğunu ifade eden Çetinkaya, “Tek marketten alışveriş yapıldığın­da fiyatlar kıyaslanam­ıyor. super-marketim.com, tüm bu sorunları çözmeyi hedefliyor" dedi.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye