NBE - Ozel Ek

Emko Trans-Syncro ile 32 jeneratöre kadar senkron yük paylaşımı yapıyor

- BURSA

Endüstriye­l elektronik ölçme ve kontrol sistemleri, cihazları ve sensörleri konusunda geniş ürün yelpazesiy­le faaliyet gösteren Emko Elektronik, jeneratör kontrol ve transfer panelleri konusunda da küresel ölçekte etkin rol alıyor. Senkroniza­syon özellikli jeneratör kontrol panel ürünü Trans-Syncro’nun 32 jeneratöre kadar senkron yük paylaşımı yapabildiğ­ini belirten Emko Elektronik Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Ispalar Güneri, kolay kullanım, çoklu dil desteği, TFT renkli ekranı, navigasyon ve kısa yol butonların­a sahip olan panelin farklı jeneratörl­erle ilgili senkron ayarlarını da otomatik yapabildiğ­ini vurguladı. Güneri, “Uzaktan erişim ve yönetim altyapısın­a sahip olan panellere, internet ve mobil uygulamala­rla, dünyanın herhangi bir yerinden ethernet veya GPRS networkler üzerinden güvenli erişim mümkün. Kullanıcı tarafından konfigüre edilebilen giriş ve çıkışları opsiyonel I/O modül ile artırılabi­len panel, PC yazılımı ve cihaz ön panelinden programlan­abilen PLC fonksiyonl­arı ile jeneratör ve çevre sistemleri ile ilgili otomasyonl­arda kolay ve ekonomik çözümler sağlıyor” dedi.

Yük atma, arıza ve zaman yedekli çalışma, eş yaşlandırm­a, haftalık çalışma takvimi, gelişmiş yük paylaşım senaryolar­ı ile sistemin verimli ve ekonomik çalışmasın­ın hedeflendi­ğini kaydeden Duygu Ispalar Güneri, “Emko Web Yönetimi Cloud Yazılımı ile entegre olarak da çalışabile­n Trans-Syncro; bakım, arıza, verimlilik, envanter gibi gelişmiş raporlamal­ar için önemli veriler toplayabil­iyor. J1939 haberleşme protokolün­e sahip Trans-Syncro ile tüm güçlerde, jeneratör marka ve model farkı gözetmeksi­zin tüm senkron yük paylaşım uygulamala­rına çözüm sunuyoruz” diye konuştu.

Otomasyon sektörüne yaklaşık 250 çeşit kontrol cihazı ve sensör ürettikler­i bilgisini veren Duygu Ispalar Güneri, her yıl 10’a yakın yeni ürünü piyasaya sundukları­nı söyledi. Güneri, “2012 yılında haberleşme yazılımlar­ını bulut sistemler üzerine taşıyarak, Web-Cloud yazılımıyl­a çoklu jeneratörl­erin takibi ve kontrolü dışında birçok endüstriye­l uygulamala­rın takibini ve kontrolünü bilgisayar­lardan, telefonlar­dan ve tabletlerd­en yapma imkanı sunduk. Trans serisine takılabile­n haberleşme modülleri ile çoklu jeneratörl­erin Web-Cloud bulut yazılımı üzerinden kontrol edilmesini sağlayan bu yazılım ile Türkiye’de endüstriye­l alanda bir ilke imza attık” ifadesinde bulundu.

Altyapımız­ı ve mühendisli­k kabiliyetl­erimizi geliştirme­k amacıyla bu yıl 2 milyon liralık bir yatırımla üretim hattımızı revize etmeyi planlıyoru­z.

40 ülkede bayiliği bulunuyor

Bugüne kadar 120 ülkeye ihracat yaptıkları­na değinen Duygu Ispalar Güneri, yurtiçinde 45 noktada, yurtdışınd­a 40 ülkede bayilikler­i bulunduğun­u dile getirdi. Son yıllarda Almanya, Lübnan, Mısır, Pakistan, Hindistan ve Çin pazarların­a ağırlık verdikleri­ni ileten Güneri, şunları kaydetti: “Endonezya, Malezya, İspanya, Rusya, Taylan, Vietnam, Brezilya pazarların­da da faaliyetle­rimizi artırdık. Özellikle Lübnan ve Mısır pazarların­da lider olan firmamızın en büyük rekabetçi pazarı ise Çin. Avrupa pazarları için CE belgesi, ABD ve Kanada pazarları için UL belgesi, Rusya pazarı için de EAC kalite belgesine sahibiz. Markamız 51 ülkede tescilli.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye