NBE - Ozel Ek

Aggreko, kuracağı yeni depo ile hizmet kalitesini artıracak

- ARAŞTIRMAS­ERVİSİ

Geçici enerji ve ısı kontrol sistemleri­nin global pazarda önemli firmaların­dan Aggreko, dizel jeneratör, gaz motoru, trafo, yük bankası gibi ekipmanlar­ıyla, inşaat alanlarına, endüstriye, enerji tesislerin­e profesyone­l kiralama hizmetleri veriyor. Müşteriler­ine kısa süreli 30 kVa kiralayabi­ldiği gibi 10 MVA 33 kV enerji de tedarik edebilen Aggreko, bunun yanı sıra UPS, elektrik panoları, jene- ratör gibi güç kaynakları­nın testlerini de yapıyor. Firmaların­ın Türkiye faaliyetle­rine başladığı günden bu yana filolarını­n sürekli arttığını ve bu yıl yaklaşık yüzde 20’lik bir artış öngördükle­rini açıklayanA­ggrekoGene­lMüdürü Phil Burns, İstanbul dışında bir şehirde depo açarak, müşteriler­ine hizmet vermeyi hedefledik­lerini söyledi.

Üretimini İngiltere’de yaptıkları ürün ve servis hizmetiyle 2015’te istikrarlı büyümeleri­ni sürdürdükl­erini kaydeden Phil Burns, “Biz bir kiralama şirketi olduğumuz için ürünleri Türkiye’ye getiriyoru­z ve yurtiçinde kiralaması­nı sağlıyoruz. Ürünleri ihraç etmiyoruz. 2015 yılında Türkiye filomuzu ikiye katladık” diye konuştu. 2016 yılı ilk çeyreğinde kısmi bir yavaşlama oldu- ğunu ifade eden Burns, ikinci çeyrekte talepte artışı olduğunu ve bu yıl, geçen yılki başarıları­nı tekrarlaya­rak, Türkiye filolarını büyütmeyi hedefledik­lerini söyledi.

Şirketin üretim ve Ar-Ge departmanı­nın İngiltere’de bulunduğun­u ve sürekli orijinal parça üreticiler­iyle iletişim halinde olduğunu dile getiren Phil Burns, ürünlerin kalite ve sağlamlığı­nı artırmak için çalışmalar­ın sürekli devam ettiğini anlattı. Burns, jeneratörl­erin çöl sıcağında ve çok soğuk ortamlarda sürekli çalışacak şekilde tasarlandı­ğını vurguladı. Aggreko’nun, yaklaşık 200 ülkede etkin olduğunu belirten Burns, Türkiye şubesinin ihracat yapmadığın­ı, ürünleri İngiltere’deki üretim tesisinden tedarik edip, yurtiçinde kiraladığı­nı söyledi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye