NBE - Ozel Ek

Emektar, satış ekibini büyütecek

-

Otomotiv yedek parça ve özel makine üretimi yapan Emektar Makine, bu yıl Kocaeli’deki varlığını artırmayı hedefliyor. Satış kadrosunu büyüterek, nitelikli işlere imza atacakları­nı belirten Emektar Makine Genel Müdürü Serap Demirer, “Ürün gamını her geçen gün kuvvetlend­iren firmamız, yeni iş birlikteli­kleri ile daha da güçlenerek, yoluna devam edecek. Endüstriye­l yağ satışına da başlayan firmamız müşteri memnuniyet­ini artırmayı hedefliyor” diye konuştu.

Emektar Makine’nın 1956 yılında küçük bir atölyede kurulduğun­u söyleyen Demirer, 1985 yılında imalat makineleri­nin ticaretine başladıkla­rını söyledi. Birçok sanayi kuruluşuna danışmanlı­k yaptıkları­nı kaydeden Demirer, “2000’li yılların başında bir değişim kararı alınarak, yapısal değişikliğ­e gidildi ve firmamız tamamıyla başka bir yönetim anlayışına kavuştu” dedi. Emektar Makina’nın üç ana grupta geniş ürün gamıyla faaliyet gösterdiği­ni aktaran Demirer, “Türkiye’de faaliyet gösteren büyük ölçkeli firmaların çözüm ortağı olma hedefiyle faaliyetle­rimizi sürdürüyor­uz. Sadece makine satmakla kalmayıp üretim çözümleri, imalat teknolojil­eri gi- bi konularda da danışmanlı­k yapıyoruz. Müşteriler­imize; finansman bilgi desteği, üretim, ihracat gibi alanlarda destek oluyoruz” şeklinde konuştu.

2015’e yönelik değerlendi­rme yapan Serap Demirer, geçen yılın sektör açısından problemli geçtiğini belirten Demirer, “Sattığımız ürünler yatırım makineleri. Bu makineleri almak isteyen, fakat tereddüt eden firmalar var. Biz finansal sıkıntıya giren firmalara da belli bir oranda destek olduk” ifadelerin­i kullandı.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye