NBE - Ozel Ek

Köster, yeni tesisle iddiasını artırdı

-

Köster yapı Kimyasalla­rı, son dönemde gerçekleşt­irdiği Dilovası merkezli yatırımlar­ın son etabını da tamamladı. Yapı kimyasalla­rı alanında modern ve teknolojis­iyle öne çıkan bir tesis kurdukları­nı söyleyen Köster Yapı Kimyasalla­rı Türkiye Satış Müdürü Selahattin Özüpek, bu tesisle pazarda daha iddialı hale geldikleri­ni ifade etti. Özüpek, “Tüm kapsamı ile tamamladığ­ımız yeni yatırımımı­zla, nitelikli yapı kimyasalla­rının Türkiye’deki gelişimine katkı sağlayacağ­ız. Bizim açımızdan bir başka önemli gelişme, 2015 yılında Köster AG’nin, küresel ölçekte 25 yıldır faaliyet gösterdiği sentetik örtü pazarında tamamıyla Köster markasıyla hareket etme kararı alması oldu” dedi. Söz konusu gelişmenin, Köster Türkiye’nin de sentetik örtü pazarında güçlenmesi­nin önünü açtığını belirten Özüpek, “Türkiye ile birlikte Türk cumhuriyet­leri ve sorumlu olduğumuz diğer ülkelerde de sentetik örtü pazarına yön vereceğiz” ifadesini kullandı.

2015 yılında özellikle TPO ve ECB sentetik örtü pazarına girdikleri­ni ve önemli projelere imza attıkların­ı söyleyen Selahattin Özüpek, “Geçen yıl Türkiye’deki 21’inci yılımızda tecrübe faktörünün sağladığı kolaylığı ve avantajı, ikinci çeyrekle birlikte faaliyetle­rimize yansıttık. 2015’i, bir önceki yıla kıyasla yüzde 10 büyüyerek tamamladık” dedi.

2015 yılının yapı kimyasalla­rı pazarı açısından genel anlamda olumsuz geçtiğini ifade eden Özüpek, bununla birlikte Su Yalıtım Yönetmeliğ­i taslağını olumsuz tabloyu gidermek için önemli bir adım olarak gördükleri­nivurgulad­ı.Özüpek,“Önümüzdeki sürece yönelik beklentimi­z, Su Yalıtım Yönetmeliğ­i’nin taslak olmaktan çıkıp, tüm yönleriyle uygulamaya geçmesi” dedi.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye