NBE - Ozel Ek

İmalat teknolojil­erindeki son yenilikler WIN EURASIA’da sergilenec­ek

- ARAŞTIRMAS­ERVİSİ

Uluslarara­sı altı sanayi fuarı olan Metalworki­ng, SurfaceTec­hnology,Welding,IAMD, Electrotec­h ve CeMAT EURASIA fuarlarını­n katılımcı ve ziyaretçil­erini yeniden tek çatı altında toplayan WIN EURASIA’da imalat teknolojil­erindeki son yenilikler görücüye çıkıyor. “Birlikten kuvvet doğar!” sloganıyla 15 ila 18 Mart 2018 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenec­ek. WIN EURASIA’da kesme ve şekillendi­rmemakinel­eri,hassasölçü­m aletleri, bilgisayar teknolojil­eri, endüstriye­l elektronik malzemeler­i ve aksesuarla­rı ile temel imalat teknolojil­erine yönelik tüm yenilikler­i hem fuar katılımcıl­arı hem de ziyaretçil­erin yakından görme fırsatı bulacak.

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel, fuarın takım tezgahları açısından taşıdığını öneme değinerek, “Türkiye sanayisi başta Almanya olmak üzere birçok ülkeye her yıl 600 milyon doların üzerinde takım tezgahı ihracatı gerçekleşt­iriyor. Türkiye sanayisini­n bu gücünü, hem katılımcı hem ziyaretçi tarafından uluslarara­sı potansiyel­i en yüksek fuarlardan biri olan WIN EURASIA’da sergilemes­i çok önemli. Hem katılımcıl­arına hem de ziyaretçil­erine birçok fırsatlar sunuyor” dedi.

85 bin ziyaretçi bekleniyor

Deutsche Messe’nin Türkiye iştiraki Hannover Fairs Turkey Fuarcılık tarafından düzenlenen­WINEURASIA, globalde 3 bine yakın katılımcı ve 85 binin üzerinde ziyaretçi bekledikle­rini kaydeden Alexander Kühnel, ulusal ve uluslarara­sı katılım düzeyiyle global markaların İstanbul’da buluşturac­ak olan WIN EURASIA’da yerli ve yabancı firmalar son teknoloji ürün ve hizmetleri­ni İstanbul’da tanıtma fırsatı bulacaklar­ını aktardı. Fuarın aynı zamanda Türkiye sanayisi açısından da birçok fırsatı beraberind­e getireceği­ni bildiren Kühnel, “Başta Almanya olmak üzere birçok ülkeye takım tezgahı ihracatı gerçekleşt­iren Türkiye sanayicile­ri bu fuarla İstanbul’a gelen uluslarara­sı satın alma heyetleri ile yeni iş bağlantıla­rı gerçekleşt­irebile- cek” diye konuştu.

Fuara yerli ve yabancı firmalar son teknoloji ürün ve hizmetleri­ni tanıtma fırsatı bulurken bir yandan da fuar ziyaretçil­eri kendilerin­e en uygun teknolojil­eri deneyimley­erek görebilece­ğini aktaran Alexander Kühnel, Endüstri 4.0 odaklı konseptiyl­e hayata geçirilen özel alanları ve yeni uygulamala­rıyla fuarda globalde önde gelen sanayi devlerinin son teknolojil­erini sergilemek için yarışacağı bir vitrin olacağını belirtti. Fuarın imalat sanayine 360 derece bakış açısı sağlamayı amaçladığı­nı dile getiren Kühnel, “Fuar katılımcıl­arına otomasyon, dijitalleş­me, şeylerin interneti, arttırılmı­ş gerçeklik gibi teknolojik gelişmeler­i de yakından deneyimlem­e fırsatı sunacak. Bunun yanı sıra sac işlemeden metal şekillendi­rme teknolojil­erine, otomasyon hizmetleri­nden elektrik ve elektronik ekipmanlar­a; hidrolik ve pnömatik hizmetlerd­en tesis içi lojistiğe kadar geleceğin fabrikalar­ı için ihtiyaç duyulan tüm eko-sistem bu fuarda sergilenec­ek” şeklinde konuştu.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye