NBE - Ozel Ek

İnovaLİG’e rekor başvuru

-

Türk ye’n n en novat f f rmaları arasında yer n z almak ç n 30 Haz ran 2018’e kadar www. noval g.com adres nden İnovaLİG’e başvurab l r ve 4-6 Ek m’de Türk ye İnovasyon ve G r ş mc l k Haftası’nda ödül alma mkânına sah p olab l rs n z.

Türkiye’nin en inovatif firmaların­ı belirleyen ve bu firmaları Türkiye İnovasyon ve Girişimcil­ik Haftası’nda ödüllendir­en İnovaLİG’in 2018 başvurular­ı hız kesmeden www.inovalig.com adresinden alınmaya devam ediyor. Yılbaşında­n bu yana başvurular­ın alındığı İnovaLİG 2018’e, 5’inci yılında 50 farklı sektörden 1000’e yakın firma başvurdu. TİM’in uluslarara­sı yönetim danışmanlı­ğı firması IMP3rove Academy iş birliğiyle gerçekleşt­irdiği İnovaLİG’e ilk yıl 460, 2015 yılında 488, 2016 yılında 761 ve geçtiğimiz yıl 971 firma başvuru yaptı.

5 farklı kategoride İnovaLİG’in şampiyonla­rı her yıl ödüllerini, Cumhurbaşk­anımızın elinden almanın gururunu yaşarken, başvuran ve IMP3rove anketini tamamlayan tüm firmalar dünyada 80 ülkeden 7500 küresel firmanın yer aldığı sistem içerisinde­ki konumların­ı ücretsiz olarak kıyas analizi raporu ile görme şansına sahip oldu.

İnovaLİG’ n başarı h kayeler nelerd r?

İnovasyon Stratejisi, İnovasyon Organizasy­on ve Kültürü, İnovasyon Sonuçları, İnovasyon Döngüsü ve İnovasyon Kaynakları olmak üzere 5 farklı kategoride yüzlerce başarı hikayesi bulunuyor. İnovasyon Sonuçları kategorisi­nde son 2 yılda üst üste şampiyonlu­k alan VSY Bioteknolo­ji, dünyada 3 milyon kişinin Türk göz içi lensi ile görmesini sağlıyor. Göz içi lenslerin kg başına ihracat değeri ise tam 675 bin dolar. Yine aynı şekilde Türk malı ilk ütüyü, ilk mekanik süpürgeyi, ilk mutfak robotunu ve ilk elektrikli cezveyi üreten Arzum, 2017 yılında İnovaLİG İnovasyon Or- ganizasyon­u ve Kültürü şampiyonu oldu. Müşteriler­i arasında Mercedes, Ford, Toyota gibi dünya devi otomobil üreticiler­in yer aldığı Farplas da 2017 yılında İnovasyon Stratejisi Şampiyonu oldu. Geçen yıl ilk kez KOBİ Özel Ödülü alan, Diesel, West Point ve Dalisa gibi markalara “PrivateLab­el” olarak üretim ve 52 ülkeye ihracat yapan Evteks “Bası Yarasını Engelleyen Yatak Çarşafı” üretiyor. Bu firmalar başta olmak üzere son 4 yılda ödül alan 63 ve yarışmaya katılan 3000’i aşkın firma Türkiye’nin inovasyon ekosistemi­ne ve katma değerli ihracatına büyük katkı sağladı. Siz de Türkiye’nin en inovatif firmaları arasında yerinizi almak için 30 Haziran 2018’e kadar www.inovalig.com adresinden İnovaLİG’e başvurabil­ir ve 4-6 Ekim’de Türkiye İnovasyon ve Girişimcil­ik Haftası’nda ödül alma imkânına sahip olabilirsi­niz.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye