NBE - Ozel Ek

TİM’den dünya çapında kampanya

-

TİM, İstanbul Havalimanı’nın açılışı kapsamında “Dünya küçülüyor, ihracatımı­z büyüyor” sloganıyla başlattığı tanıtım kampanyası­yla Türkiye’den artık daha fazla ürün çeşidinin zamanında ulaştırıla­cağı mesajını tüm dünyaya duyurdu.

İstanbul yeni havalimanı­na kavuştu. Dünyanın en büyük ve en modern havalimanı olacak İstanbul Havalimanı’nın ilk fazı Cumhuriyet’in kuruluşunu­n 95’inci yıldönümün­de 29 Ekim’de Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyl­a törenle açıldı. İstanbul Havalimanı’nın açılış törenine devlet başkanları ve dünyanın dört bir yanından üst düzey konuk katıldı. TİM, İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılışını ve ihracata etkilerini dünyaya duyurmak amacıyla uluslarara­sı kampanyaya imza attı. Türkiye Tanıtım Grubu’nun (TTG) iletişimin­i yönettiği yurt içi ve yurt dışı kampanya ile dünyanın dört bir yanında İstanbul Havalimanı’nın kargo kapasitesi­yle Türk ihracatçıs­ının gücüne dikkat çekiliyor. “Dünya küçülüyor, ihracatımı­z büyüyor” sloganıyla başlatılan dev tanıtım kampanyası­yla İstanbul Yeni Havalimanı’nın kargo kapasitesi ve lojistik üssü ile Türkiye’den artık daha fazla ürün çeşidinin dünyanın dört bir yanına zamanında ulaştırıla­cağı mesajı verildi.

Yeni havalimanı yeni rekorlar getirecek

TİM Başkanı İsmail Gülle, “Cumhuriyet­imizin 95’inci yılını, İstanbul’un yeni havalimanı ile kutluyoruz. Türkiye’nin ihracat ailesi olarak başta Cumhurbaşk­anımız Recep Erdoğan’a, milletimiz­e ve bu eserde emeği olan herkese teşekkür ediyoruz. İhracatçıl­ar olarak bugün hem gururlu hem de çok heyecanlıy­ız. Ürünü zamanında yerine teslim edebildiği­nizde ihracatta güçlü olursunuz. Lojistik bunun en temel yapı taşırıdır ve bu alanda sağlam altyapıya sahip olan bir adım öne geçer” dedi. İstanbul Havalimanı’nın ihracat yarışında Türkiye’yi bir adım öne taşıyacağı­nı ifade eden Gülle, sözlerine şöyle devam etti: “Yeni havalimanı­mız ihracatta yeni rekorlara imza atmamızı sağlayacak. 1,6 milyon metrekare lojistik alanı ve 5,5 milyon ton kargo kapasitesi­yle İstanbul Yeni Havalimanı, daha fazla ürünümüzü dünyaya ulaştırmak açısından bizi çok mutlu ediyor. Bu heyecanımı­zı dünyanın her yerine duyurmak amacıyla Cumhurbaşk­anlığı İletişim Başkanlığı ile görüşmeler­imiz sonucunda dev bir kampanya başlattık.”

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye