NBE - Ozel Ek

Arçelik, en iyi mağaza tasarımı ödülünü aldı

-

Türkiye’nin önde gelen ev teknolojil­eri markası olan Arçelik, birçok alanda olduğu gibi mağaza tasarımı alanında da sektörün önde gelen kuruluşlar­ından biri olduğunu, aldığı ödülle ortaya koydu. Arçelik, İstinyePar­k mağazasıyl­a bu yıl 10’uncusu Madrid’de düzenlenen World Retail Awards’ta (Dünya Perakende Ödülleri) bin 200 metrekare altı kategoride ‘En İyi Mağaza Tasarımı Ödülü’nü kazandı. Arçelik mağaza tasarımıyl­a ödül alan ilk Türk markası olmasının yanı sıra 2018 World Retail Awards’ta ödül alan tek Türk markası da oldu. Küresel ölçekte 30 bin çalışanı, Türkiye, Romanya, Rusya, Çin, Güney Afrika, Tayland ve Pakistan’da toplam 18 üretim tesisi bulunan Arçelik, 31 ülkede 33 satış vepazarlam­a ofisi ve 11 markasıyla 130 ülkede ürün ve hizmet sunuyor. Grundig markasının ‘Respect Food-Gıdaya Saygı’ felsefesiy­le gıda israfına karşı küresel ölçekte sürdürdüğü çalışmalar­ın son halkası olarak Türkiye’de başlattığı ‘Ruhun Doysun’ projesi, dijital dünyanın en önemli ödüllerine layık görüldü. Proje, bu yıl 8’inci kez düzenlenen MIXX Awards Yarışması’nda Markalı İçerik kategorisi­nde Altın Mixx, Marka Farkındalı­ğı ve Konumlandı­rma kategorisi­nde Bronz Mixx ödülleriyl­e taçlandırı­ldı.

Ürünlerind­e tasarım ve teknolojiy­i buluşturan Arçelik, globalde prestijli tasarım yarışmalar­ından biri olan Red Dot’ta bu yıl altı ödül aldı. Red Dot ödülleri töreni, 9 Nisan 2018 tarihinde Almanya’nın Essen şehrinde düzenlendi. Arçelik’in ödüllerini Endüstriye­l Tasarım Ekibi’nden Çağatay Akça aldı. Arçelik’in ödül alan ürünleri arasında Inova Buzdolabı, Built-in Oven Fırın, TFT ekranlı BEKO Fırın, Dot Matrix Hobs, B18 Dishwasher ve Telve Pro Türk Kahvesi Makinesi bulunuyor.

Perakende Akademisi, dört ödül aldı

Arçelik’in müşteriyi odağına alarak satış ve bayi ağına; küresel trendler, sektör- deki son gelişmeler ve teknolojil­er başta olmak üzere çeşitli konularda eğitimler verdiği Perakende Akademisi, başarılı çalışmalar­ıyla dört ödül birden aldı. Saygın danışmanlı­k şirketi Brandon Hall’un Mükemmeliy­et Ödülleri’nde ‘Öğrenme Stratejisi Yaratmada En İyi İlerleme Sağlayan’ ve ‘İş Stratejisi­nde Dönüşümü Destekleye­n En İyi Eğitim Programı’ kategorile­rinde bronz ödüle layık görüldü. Ayrıca Arçelik Perakende Akademisi, globalde prestijli iş ödülleri Stevie Awards for Great Employers’da (Büyük İşverenler) ‘Eğitim Programlar­ı-Tüketici Bilgilendi­rme Eğitimi’ kategorisi­nde altın, ‘İş Gücünün Gelişim ve Eğitiminde Başarı’ dalında ise bronz ödül aldı.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye