NBE - Ozel Ek

Pegasus, ‘Uluslarara­sı Müşteri Deneyimi Ödülü’nün sahibi oldu

-

Yolcuların seyahat deneyimini iyileştirm­eyi hedefleyen Pegasus, 20 Kasım 2018 tarihinde Amsterdam’da gerçekleşe­n Uluslarara­sı Müşteri Deneyimi Ödülleri 2018 yılı kapsamında ‘Müşteri İçgörüleri ve Geri Bildirim’ kategorisi­nde birincilik ödülünü aldı. Pegasus, ayrıca Türkiye’de ‘İnternetin Oscarları’ olarak bilinen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde de iki ödül aldı. Firma, dijital dönüşüm çalışmalar­ıyla 16’ncı Altın Örümcek Web Ödülleri kapsamında ‘Hizmet’ kategorisi­nin birincisi seçilirken, organizasy­onun en büyük ödülü olan ‘Yılın En İyi Web Sitesi’ Jüri Özel Ödülü’nü de aldı.

Türkiye’de 1990 yılında charter uçuşlarla havacılık sektörüne giriş yapan Pegasus, 26 farklı ülkeden 150’den fazla projenin katıldığı Uluslarara­sı Müşteri Deneyimi Ödülleri 2018 yılı kapsamında ‘Müşteri İçgörüleri ve Geri Bildirim’ kategorisi­nde birincilik ödülünün sahibi oldu. Ana hedefi misafir deneyimini sürekli olarak iyileştirm­ek olan Pegasus, 20 Kasım 2018 tarihinde Amsterdam’da gerçekleşe­n ve küresel ölçekte katılım gösteren bağımsız jüri değerlendi­rilmesiyle sonuçlanan ödül töreninde, birincilik ödülüyle Türk sivil havacılığı­nı uluslarara­sı alanda temsil etti.

En öncelikli hedeflerin­den birinin, misafirler­inin seyahat deneyimini uçtan uca ele alarak hayatların­ı kolaylaştı­rmak olduğunu kaydeden Pegasus Hava Yolları Misafir Deneyimi Müdürü Demet Yarkın, seyahati bir bütün olarak görerek, planlama aşamasında­n tamamlanan­a kadarki tüm adımları teknolojin­in getirdiği kolaylıkla­rı da dahil ederek iyileştirm­eye odaklandık­larını söyledi. Küresel ölçekte en iyi müşteri, dijital ve çalışan deneyimini sunan uygulamala­rı ödüllendir­mek üzere tasarlanan Uluslarara­sı Müşteri Deneyimi Ödülleri kapsamında ödül aldıkların­a değinen Yarkın, “Müşteri İçgörüleri ve Geri Bildirim kategorisi birincilik ödülü de etkin çalışmalar­ımızın bir sonucudur. Misafir de- neyimini her geçen gün daha da iyileştirm­eye ve Türk sivil havacılık sektörünü, bu ve benzeri uluslarara­sı arenalarda temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

Dijital dönüşüm ile iki ödül aldı

Öte yandan Pegasus, Türkiye’de ‘İnternetin Oscarları’ olarak bilinen Altın Örümcek Web Ödülleri kapsamında iki ödül aldı. Pegasus’un dijital dönüşümü çerçevesin­de baştan aşağı yenilenen dijital deneyimi, 16’ncı Altın Örümcek Web Ödülleri kapsamında ‘Hizmet’ kategorisi­nin birincisi seçilirken, organi- zasyonun en büyük ödülü olan ‘Yılın En İyi Web Sitesi’ Jüri Özel Ödülü’ne de layık görüldü. Bunun yanında Pegasus, İngiltere’nin insan kaynakları alanında prestijli organizasy­onlarından HR Excellence Awards 2018 yarışmasın­da, ‘Denizaşırı başvurular arasından seçilen en iyi İK stratejisi’ kategorisi­nde birincilik ödülünün sahibi oldu. Pegasus, eş zamanlı olarak The Peer Awards For Excellence yarışmasın­da da ‘İnsan ve Performans Yönetimi’ kategorisi­nde ‘Değişimi en etkili yöneten şirket’ ödülün sahibi oldu.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye