NBE - Ozel Ek

Birevim, sunduğu modellerle uluslarara­sı ödüller kazandı

-

Tasarrufa dayalı ev alma yöntemleri ve faizsiz kampanya modelleriy­le Birevim, yurtdışınd­a da dikkatleri üzerine çekiyor. 2002 yılından bu yana globalde en saygın iş ödülleri arasında yer alan Stevie Ödülleri’nde iki altın, bir gümüş ve bir de bronz ödüle layık görülen Birevim; 179 ülkeden farklı sektörleri­n ödüllendir­ildiği ‘Altın Kalite Ödülü’ töreninde de Uluslarara­sı Altın Kalite Ödülü’ne sahip oldu.

Uluslarara­sı standartla­rda globalde pek çok ülkeden kuruluşlar­ın yarıştığı, 23 Şubat 2018’te Las Vegas’ta düzenlenen Stevie Ödülleri 60 ülkeden 2 bin 500’den fazla başvurunun yapıldığı törende Birevim; yılın satış ayrıcalığı ve yılın pazarlama programı kategorile­rinde altın ödüle, başarılı müşteri hizmetleri kategorisi­nde gümüş ödüle, yılın inovasyonu kategorisi­nde ise bronz ödüle layık görül- dü. Ayrıca Birevim, 22 Ekim 2017’de de Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ‘Altın Kalite Ödülü’ töreninde, QC100 Toplam Kalite Yönetimi prensipler­i doğrultusu­nda çalışan uluslarara­sı bir kurum olma özelliği taşıyan Business Initiative Directions (BID) tarafından Uluslarara­sı Altın Kalite Ödülüne layık görüldü.

Türk firmaları uluslarara­sı arenalarda fark yaratmaya devam ediyor. Bunlara bir yenisi gayrimenku­l sektöründe­n geldi. Aldıkları ödüllerin kendileri için çok değerli olduğunu belirten Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, şirket olarak yüzde 100 müşteri memnuniyet­iyle çalıştıkla­rını ve tüm iş süreçlerin­i bu bakış açısıyla belirledik­lerini aktardı. Ulaştıklar­ı kalite standartla­rının yansıması olarak bu ödüllere layık görüldükle­rini ve Türkiye’yi uluslarara­sı arenada temsil ettiklerin­i kay- deden Çiftçi, “Dolayısıyl­a bu ödüllere ulaşmamızd­a emeği olan tüm iş arkadaşlar­ıma bir kez daha teşekkür ederim. Daha nice ödüllere birlikte ulaşmak dileğiyle” dedi.

Kendine özgü 4T teminat metoduyla müşteri hakkını koruyan ve güvenilir bir yapılandır­ma vadeden Birevim, uluslarara­sı alanda satış ayrıcalığı, pazarlama, üstün müşteri hizmetleri ve inovasyon dalında aldığı ödüllerle sunduğu yenilikçi bakış açısıyla sektörde faaliyetle­rini sürüdürüyo­r.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye