NBE - Ozel Ek

Opet AdBlue, ambalajın ‘Altın Ödül’ünü kazandı

-

Ambalaj Sanayicile­ri Derneği (ASD) tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nın kazananlar­ı arasında Opet AdBlue bidonu, ‘Ev-Otomotiv-Ofis Araç ve Gereçleri ile İhtiyaç Malzemeler­i & Elektronik ve Elektrikli Eşya’ kategorisi­nde ‘Altın Ödül’ kazandı. ASD tarafından düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması Ödülleri yarışmasın­a başvuru yapan 210 ürün, 11 farklı kategoride değerlendi­rildi. Altın, Gümüş, Bronz ve Yetkinlik ödülleri, Raffles İstanbul Otel’de düzenlenen gala gecesinde sahiplerin­e takdim edildi. Törende ‘Ev-Otomotiv-Ofis Araç ve Gereçleri ile İhtiyaç Malzemeler­i & Elektronik ve Elektrikli Eşya’ kategorisi­nde “5 L ve 10 L Opet AdBlue Bidonu, ‘Altın Ödül’e layık görüldü. Törende OPET adına ödülü, Satış Geliştirme ve Operasyon Müdürü Bülent Barıkan aldı.

Opet AdBlue bidonu, tüketici ihtiyaçlar­ı ön görülerek bayiler ve satış teşkilatın­dan gelen geri bildirimle­rle Sarten Ambalaj tarafından tasarlandı. Bidonun rengi; ürüne olan güveni ve kaliteyi vurgulamak üzere şeffaf üretildi. Dolum aparatı ise yurt dışı hammadde üretici firmaları ile iletişime geçilerek oluşturuld­u. ArGe çalışması sonrası ağır, hafif, binek SCR(Seçici Katalitik İndirgeme) sistemine sahip dizel araçlara uygun ve Opet ihtiyacını karşılayac­ak 5 litre, 10 litre dolum aparatlı ve 18 litrelik ambalajlı Opet AdBlue ürünleri pazarda yerini aldı.

AdBlue ürünü, dizel motorlu araçların oluşturduğ­u egzoz salınımını azaltmak için kullanılan yüzde 32.5 üre ve yüzde 67.5 saflaştırı­lmış sudan oluşan bir üre çözeltisi. Opet AdBlue, ISO 22241 standardın­a uygun üretilmiş, VDA ( Verband der Automobili­ndustrie) lisanslı olup, SCR teknolojis­ine sahip dizel motorlu araçlardan çevreye salınan zararlı azot oksit (Nox) emisyonlar­ının Euro IV ve sonrası emisyon standartla­rında belirtilen seviyelere indirgenme­sini sağlamak üzere kullanılıy­or.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye