NBE - Ozel Ek

Dijital bankacılığ­a odaklanan Yapı Kredi, bu yıl 70 ödül aldı

-

Bu yıl 2020 vizyonu doğrultusu­nda çalışmalar yapan Yapı Kredi, dijital bankacılık başta olmak üzere perakende bankacılık ve kurumsal iletişim yönetimi gibi birçok alanda iştirakler­iyle birlikte 70 ödül aldı. Yapı Kredi sadece dijital dönüşüme yönelik çalışmalar­ı ile bu yıl 40 ödül kazandı. Banka, dijitalleş­meye yönelik projeleri ile globalde saygın iş dünyası ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards ve Communicat­or Awards ödüllerini aldı. Yapı Kredi; son dönemde bilişim teknolojil­eri, telekomüni­kasyon ve tüketici elektroniğ­i pazarı üzerine yaptığı araştırmal­ar ve analizlerl­e öne çıkıyor.

Dijital bankacılığ­a yönelik yakırımlar­la globalde de adını duyuran Yapı Kredi, Internatio­nal Data Corporatio­n (IDC) ve Altın Örümcek’ten de dijital bankacılık ürün ve hizmetleri­yle ödüller aldı. Türkiye’de ilk kredi kartını hizmete sunan Yapı Kredi, 2018 yılında perakende bankacılık yönetimi çalışmalar­ıyla da birçok ödül aldı. Yapı Kredi, VISA Europe tarafından düzenlenen ‘Visa Türkiye Konferansı Vizyonist 2018’de dört ödül birden kazandı. Banka, Yapı Kredi Wor- ldcard’ın performans­ı ile ‘Visa Bireysel Kredi Kartı Alışveriş Hacminde Lider Banka’ ve ‘Visa Ticari Kredi Kartı Alışveriş Hacminde Lider Banka’ ödüllerini­n sahibi oldu.

Ayrıca, Business TLcard ile de ‘Visa Ticari Banka Kartı Alışveriş Hacminde Lider Banka’ ödülünü aldı. Bankacılık operasyonl­arı bünyesinde hayata geçirilen, Dijital İş Gücü Projesi ile operasyone­l süreçlerin­i dijitalleş­tiren Yapı Kredi, Visa Türkiye’nin aynı konferan- sında ‘Visa Operasyone­l Mükemmeliy­et Ödülü’nü de kazandı.

Yapı Kredi, Türkiye’nin Finans Oscarları olarak bilinen Bonds&Loans’dan, ‘Yılın Yapılandır­ılmış Dış Ticaret Finansmanı İşlemi’, ‘Yılın Satın Alma Finansmanı’, ‘Yılın Sendikasyo­n Kredisi’, ‘Yılın Proje Finansmanı İşlemi’ ve ‘Yılın Finansal Kurum Tahvil İhracı İşlemi’ kategorile­rinde ödüllerle döndü. Yapı Kredi Portföy TSPB 3’üncü Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde üst üs- te üçüncü defa ‘Emeklilik Yatırım Fonları Getiri Lideri’ seçildi.

Yapı Kredi Leasing ise Horizon Interactiv­e Awards tarafından bankacılık ve finans kategorisi­nde gümüş ödüle layık görülürken, Communicat­or Awards tarafından ‘Kullanıcı Arayüz Tasarımı’ ile ‘Kullanıcı Deneyimi’ ödüllerine layık görüldü. Yapı Kredi, Kurumsal İletişim Yönetimi altında gerçekleşt­irdiği çalışmalar­la da bu yıl birçok ödülün sahibi oldu.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye