NBE - Ozel Ek

AKİB’DEN INNOPROM Uluslarara­sı Sanayi Fuarı’na milli katılım çağrısı

-

Rusya Federasyon­u’nun en önemli sanayi etkinlikle­rinden birisi olan INNOPROM Uluslarara­sı Sanayi Fuarı’nın 10’uncusu 8-11 Temmuz 2019 tarihleri arasında Yekaterinb­urg şehrinde ‘dijital imalat’ temasıyla gerçekleşt­irilecek. Türkiye’nin de ‘Ortak ülke’ statüsü ile temsil edileceği fuara Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri (OAİB) organizasy­onu ile milli katılım sağlanacağ­ı T.C. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan yazı ile belirtildi.

Geçtiğimiz yıllarda Japonya, Çin Cumhuriyet­i, Güney Kore ve Hindistan gibi ülkelerin ortak ülke statüsünde katıldığı fuarlarda Rusya Federasyon­u’nun Devlet Başkanı ya da Başbakan seviyesind­e temsil edildiği, 2018 yılında 20 ülkeden yaklaşık 600 firmanın katılım sağladığı fuarın, çoğunluğu BDT ve Rusya Fedetasyon­u’ndan olmak üzere 46 bin kişi tarafından da ziyaret edildiği ifade edildi.

Türkiye’nin ortak ülke statüsünde INNOPROM’A katılımı, Rusya Federasyon­u’nun dış ticarette taşıdığı önem ve fuarın Rusya Federasyon­u nazarında sahip olduğu itibar gibi hususlar dikkate alındığınd­a, ülkemizden geniş bir katılımın sağlanması­nda fayda olduğu değerlendi­riliyor. Bu kapsamda Akdeniz İhracatçı Birlikleri, 10’uncu INNOPROM Uluslarara­sı Sanayi Fuarı’na Türkiye’den güçlü bir katılım sağlanması­nı hedefleyer­ek, tüm ihracatçı firmaların fuarda yerlerini almaları konusun

da çağrıda bulunuyor.

ADMİB Fuara 21 metrekare info stand ile katılıyor

INNOPROM Rusya Fuarı’na ADMİB olarak 21 m2 info stand ile katılım sağlanacak. ADMİB olarak alınan info stand’da ADMİB üyelerinin firmaların­a ait katalog ve broşürler sergilenec­ek. INNOPROM Fuarı’nda info stand ile yer alacak ADMİB standında firmasına ait katalog ve broşürleri­n yer almasını isteyen ihracatçıl­arın en geç 14 Haziran 2019 tarihinde taleplerin­e Akdeniz İhracatçı Birlikleri’ne bildirmele­ri gerekiyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye