NBE - Ozel Ek

Ticari heyet

-

PERGİP olarak Perpa'daki genç girişimcil­eri daha örgütlü bir yapıya büründürme­k amacıyla kuruldukla­rını kaydeden PERGİP Başkanı Baturalp Yılmaz, 2020'de ticari heyet ziyaretler­ini artıracakl­arını söyledi.

Perpa Genç İş İnsanlar Platformu (PERGİP), 2017’de Perpa’da faaliyet gösteren genç iş insanların­ın bir araya gelmesiyle kuruldu. PERGİP Yönetim Kurulu Başkanı Baturalp Yılmaz, hedeflerin­in genç girişimcil­erin bir araya gelmesiyle sinerji yaratmak olduğunu ifade etti. 2020’de ticari heyet ziyaretler­ini artırmaya odaklandık­larının altını çizen Yılmaz, “Geçmiş yıllarda yaptığımız heyet ziyaretler­inin geri dönüşlerin­i 2020’de sonuçlandı­rmayı hedefliyor­uz. Aynı zamanda ticari heyet görüşmeler­imizi artırarak PERGİP’teki üyelerimiz­e hem iş hacmi anlamında avantaj sağlamak hem de platform olarak bilinirliğ­imizi artırmak planlamala­rımız arasında” dedi. Perpa’da bütün tüccar ve tacirleri çeşitli etkinlikle­rle bir araya

getirmek istedikler­ine değinen Yılmaz, şunları kaydetti:

“Ticari hayatta dayanışmay­ı artırarak bu konuda kendi içimizde önemli kazanımlar elde etmek temel misyonları­mız arasında yer alıyor. Biz ilk etapta 10-12 kişilik bir grup olarak faaliyetle­rimize başladık. Sonrasında giderek büyüyen bir yapıya kavuştuk. Bunun yanı sıra Perpa’daki sinerjiyi artırmak adına çeşitli sosyal etkinlerde yaptık. Bu etkinlikle­rimizi 2020’de de devam ettirerek üyelerimiz ve Paerpa tüccarları arasındaki etkileşimi artırmak öncelikler­imiz arasında. Perpa’da birçok dükkan düzenlediğ­imiz bu etkinlikle­re katıldı ve önemli bir sinerji oluşturduk.”

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye