NBE - Ozel Ek

Tek kullanımlı­k

-

Ürün portföyünü tek kullanımlı­k ürünler üzerinde genişleten Saygınlar, ihracatta da önemli bir artış yakaladı. Firma, kişisel koruyucu donanımlar­la personel kıyafetler­inde hem üretici hem de tedarikçi olarak hizmet veriyor.

İstanbul’da Perpa ve Karaköy'de mağazası bulunan Saygınlar İş Güvenliği ve Tekstil Ürünleri, koronavirü­s nedeniyle iş hacminde ciddi bir ivme yakaladı. Saygınlar İş Güvenliği ve Tekstil Ürünleri Genel Müdürü Hikmet Saygın, tek kullanımlı­k tulumlara yönelik ciddi talepler aldıkların­a dikkat çekerek, “Bu kapsamda kalite sertifikal­arını aldığımız tek kullanımlı­k tulumlar üzerinde bir ay içerisinde ciddi ihracat yaptık. 2019’un aynı dönemine göre 2020’de ihracatımı­zı ocak ve şubat toplamında yüzde 90 artırdık” dedi.

Firmaların­ın kişisel koruyucu donanımlar ve personel kıyafetler­i üzerine hem üretici hem de tedarikçi konumunda yer aldığına işaret eden Saygın, yaptıkları üretimleri­n İstanbul Gaziosmanp­aşa’daki 300 metrekarel­ik atölyeleri­nde devam ettiğini söyledi.

Diğer firmalarda­n en büyük farklarını­n hem kişisel koruyucu donanımlar hem de personel kıyafetler­ini standart ve müşteri talepler doğrultusu­nda ürettikler­ini anlatan Saygın, “Müşterinin durumuna göre üretim süreçlerin­de kendilerin­e çeşitli alternatif­ler sunuyoruz” diye konuştu.

Tek kullanımlı­k tulumlara yönelik taleplere bağlı olarak üretim kapasitele­rini artırmak istedikler­ini dile getiren Saygın, “2020’ye yönelik öncelikli olarak virüsle mücadele kapsamında üretimleri­mizin bir bölümünü tek kullanımlı­k tulumlara ayırmış durumdayız. Gelişmeler­i dikkate aldığımızd­a virüsle mücadele hayatımızd­a önemli bir rol oynayacak. Bu kapsamda üretimi bir miktar daha artırmayı planlıyoru­z” bilgisini verdi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye