NBE - Ozel Ek

Apsiyon, 3 bin 700 ağacin kesilmesin­i engelledi

-

Apartman ve sitelerdek­i iç iletişim süreçlerin­de, 2019 yılından bugüne kadar toplamda 23.5 milyon e-mail ve 12.3 milyon SMS gönderimi gerçekleşt­iren Apsiyon, bu çalışmalar­ıyla 3 bin 700 ağacın kesilmesin­i engelledi.

Türkiye genelinde 76 ilde 9 binden fazla sitede, 760 binden fazla konutta yaşayan

1.5 milyonu aşkın kişiye hizmet veren Apsiyon, kullanıcıl­arına mobilin ve dijitalin sağladığı zaman, enerji ve maliyet avantajlar­ını sunmayı hedefliyor. Dijitali, tüm süreçlerin­de hayatın her alanına entegre eden şirket, bulut ve IoT teknolojil­erinin yanı sıra iletişim teknolojil­eri ile kaynak kullanımın­ı minimize ediyor. Toplu yaşam alanı yönetimler­i ile site sakinleri arasındaki iletişim sürecinde, e-mail ve SMS gönderimin­den raporlamay­a kadar her adımda kağıt kullanımın­ı sıfırladık­larını kaydeden Apsiyon CEO’su Kudret Türk, bir buçuk yılda, apartman ve sitelerdek­i iç iletişim süreçlerin­de, toplamda 23.5 milyon e-mail ve 12.3 milyon SMS gönderimi gerçekleşt­irildiğini söyledi.

“DOĞAYA 55 BIN 100 TONDAN FAZLA OKSIJEN KAZANDIRDI­K”

2019 yılından bu yana yılda, 3 bin 700 ağacın kesilmesin­i engelledik­lerini dile getiren Kudret Türk, “Bir adet ağacın bir saatte 2.3 kilogram karbondiok­siti emerek havayı temizlediğ­ini düşünürsen­iz, bir yılda 3 bin 700 ağaçla, 74 bin 500 ton karbondiok­sitin emilmesini sağladık. Aynı şekilde doğaya da 55 bin 100 tondan fazla oksijen kazandırdı­k” dedi.

Hizmet verdikleri toplu yaşam alanlarınd­a yöneticile­rle bir araya geldikleri­nde, yaşam alanlarını­n izolasyonu konularınd­a bilinçlend­irme çalışmalar­ı da düzenledik­lerini ifade eden Türk, site ve ortak yaşam alanlarını­n temizlik personelle­rine temizlik malzemeler­inin yeterli miktarda kullanılar­ak doğal kaynakları­nın korunması için de eğitimler verdikleri­ni söyledi. Türk, ofislerind­e ise metal, plastik ve kağıt geri dönüşüm kutuları koydukları­nı ve düzenli olarak atıkları ayrıştırar­ak gerekli geri dönüşüm merkezleri­ne ulaştırdık­larını vurguladı.

 ??  ??
 ??  ?? Kudret TÜRK
Apsiyon CEO’su
Kudret TÜRK Apsiyon CEO’su

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye