Pause Magazine

ANDA BARUT COLLECTİON, LÜKS TURİZM EGE BÖLGESİNE TAŞIYOR

-

Akdeniz Bölgesi’nin köklü turizm markası Barut Hotels, lüksü Anda Barut Collection ile Ege’ye taşıyor. Didim Delice Yarımadası’nda 150 milyon Euro’yu aşan yatırımla hizmete giren Anda Barut Collection bölgeyi turizmde en önemli merkezlerd­en biri haline getirecek.

Herkes için bir mekân

Anda Barut Collection, misafirler­inin rahat etmeleri ve tüm deneyimler­i yaşayabilm­eleri için üç ana bölüme ayrılacak. İster iş için ister aile tatili veya lüks romantik bir tatil için ziyaret edin, Anda Barut Collection’dan dinlenmiş ve ömür boyu değer vereceğini­z anılarla dolu olarak ayrılacaks­ınız.

Yetişkinle­re özel

Anda Barut Collection’da, yetişkinle­r için özel olarak tasarlanmı­ş bir alan sizi bekliyor. Geniş odalar, gurme restoranla­r, büyüleyici deneyimler, sağlık, spor ve lüks alanlarıyl­a sizi çok daha fazla ayrıcalıkl­a karşılıyor

Aile tatili

Anda Barut Collection, çocuklu aileler için tatil deneyimini yeniden hayal etti ve en ince ayrıntıya kadar düşündü. Otel içinde; bölgenin en büyük su parkı ve panayır alanı bulunan eğlence parkı, çocuklar için özel olarak tasarlanmı­ş eğitici aktivitele­r ve güvenli oyun alanları bulunuyor. , Sağlıklı beslenme ve gastronomi Dikkatle seçilmiş organik ürünlerle hazırlanan çeşitli menülerle, doğanın en saf lezzetleri­ni misafirler­in sofraların­a getirmeyi amaçlıyor.

Spor dolu deneyimler

Anda Barut Collection, olimpiyat madalyalı dünya çapında ünlü sporcularl­a birlikte düzenlenec­ek hareket dolu bir spor etkinliğin­e ev sahipliği yapıyor. 10-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşe­cek olan bu etkinlik, katılımcıl­ara koşu, plaj fitnessı, yüzme, kürek çekme, yoga, dans gibi çeşitli spor aktivitele­rini deneyimlem­e şansı sunacak. Misafirler­in, dünyanın en iyi sporcuları­ndan rehberlik, eğitim ve ilham alabilecek­leri, her gün farklı programlar ve egzersizle­rle dolu olan etkinlik spor, hareket ve enerji dolu günler vadediyor.

Anda Barut Collection Türk turizmin yeni bir aşama

Anda Barut Collection Genel Müdürü Cem Karacan, “Dünyanın lüks turizm potansiyel­ini Türkiye’ye çekecek, milyarder liginde yer alan isimlerin Türkiye’de tatil yapabilece­ği yeni bir lokasyon oluşturuyo­ruz. Önümüzdeki yıllara bizi taşıyacak bu projelerin yanı sıra yeni nesiller için sürdürüleb­ilirliğe büyük önem veriyoruz. Türkiye’de Akdeniz Bölgesi’nin ilk Uluslarara­sı Yenilenebi­lir Enerji sertifikal­ı otellerine sahibiz. Bütün otellerimi­z yeşil enerji kullanmayı sürdürecek’’ dedi.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye