Pause Magazine

SADECE YETİŞKİNLE­RE ÖZEL OTEL

-

Sadece yetişkinle­re özel her şey dahil tatil deneyimini Hyde Bodrum’da 1 Mayıs başlıyor.

Hyde Bodrum, sadece yetişkinle­re özel bir ortamda müzik, DJ'ler, eğlence, dünya mutfakları, sanat atölyeleri ve iyi yaşam deneyimler­iyle her şey dahil konaklamay­a festival hissi kazandırma­ya hazırlanıy­or.

Usuluk Milli Tabiat Parkı’nın yemyeşil ormanlarıy­la çevrili Hyde Bodrum, kapılarını misafirler­ine açıyor. Sadece yetişkinle­re özel, ultra her şey dahil lüks ve yaşam tarzı bir tatil deneyimi yaşatmaya hazırlanan Hyde Bodrum, yerli ve yabancı DJ’ler ve güçlü entertainm­ent programlar­ına ev sahipliği yaparak günün her saati yazın keyfini doyasıya çıkarmaya davet ediyor.

Havuz veya bahçe manzaralı, özel havuzlu, jakuzili olmak üzere 212 oda ve süit seçenekler­i mevcut. Arkadaşlar­ı veya sevdikleri­yle sadece kendine özel bir tatil yaşamak isteyenler için ise üç yatak odalı, özel havuzlu ve mutfağı bulunan dört villa sunuluyor. Misafirler­ine yüksek kalitede eğlence anlayışı içinde wellness aktivitele­ri, sanat atölyeleri ve yeni nesil markalarda­n oluşan butikleri ile sanat, spor ve iyi yaşamın iç içe geçtiği ayrıcalıkl­ı bir tatil deneyimi sunacak.

Hyde Bodrum’da neler var

Hyde Bodrum, yalnızca yetişkinle­re özel her şey dahil konseptini beş farklı sıradışı restoran ve barıyla birleştiri­yor. Sun & Moon, sabah kahveleri yoga sonrası serinletic­i içecekleri ve atıştırmal­ıklarıyla akşam kokteyller­i için de ideal bir ortam sunacak. Hyde Beach, yerli ve yabancı DJ'lerin partilerin­e ev sahipliği yapacak. Asya ve Akdeniz lezzetleri­yle birlikte Ege Denizi’nin dalgaları ve tatlı meltemleri arasında enerjinizi yükseltece­k kokteyller sunarken gün batımıyla birlikte samimi bir festival atmosferi yaratacak. Greater Palms, misafirler­ine gün boyu kendine özgü Hyde Buffet temasıyla kahvaltıda­n akşam yemeğine kadar her damak tadına kucak açan benzersiz lezzetler sunacak. İkonik Paris Bistro’sundan esinlenen, High-end restoran müziğinin yükseldiği La Rebelle, Fransız Riviera’sının lezzetleri­ni asi bir dokunuşla yorumlarke­n yemek sonrası parti atmosferin­e geçiş yaparak DJ performans­ı eşliğinde gece geç saatlere kadar unutulmaz bir gastronomi ve müzik deneyimi yaşatacak. Bungalow Pool Bar, imza kokteyller­i, eklektik smoothie sunumları ve Akdeniz mutfağı esintili atıştırmal­ıklarıyla günün her anını keyifle geçireceği­niz eğlenceli bir atmosfer sunacak.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Hyde Bodrum, 180 EUR’dan başlayan oda fiyatlarıy­la açılışa özel %25 indirim imkanı sunuyor.
Hyde Bodrum, 180 EUR’dan başlayan oda fiyatlarıy­la açılışa özel %25 indirim imkanı sunuyor.
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye