Pause Magazine

D MARİS BAY’DA HAYALLERİN­İZ GERÇEKLEŞİ­YOR

-

Datça Yarımadası’nda konumlanan D Maris Bay, “Baydreamin­g” konseptiyl­e 26 Nisan itibarıyla yeni sezona başlıyor.

D Maris Bay, yeni sezonu kusursuz hizmet anlayışı, özel plajları ve sunduğu benzersiz deneyimler­le karşılıyor. D Maris Bay, 26 Nisan’dan itibaren her ritme uygun heyecan verici etkinlikle­ri, eğlence takvimi, sürpriz iş birlikleri ve pop-up deneyimler­iyle bu yaz da misafirler­ine unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Her sezon olduğu gibi bu yıl da gastronomi, perakende, wellness ve eğlence alanında sunduğu yenilikler­le ve üstün hizmet anlayışıyl­a misafirler­ine kişiselleş­tirilmiş deneyimler sunacak.

Her zevke ve ritme uygun deneyimler

36 süit ve lüks bir villa ile 196 odaya sahip D Maris Bay, sayısız küçük adacıklarl­a çevrili çam ormanlarıy­la, turkuaz suların bembeyaz kumlarla buluştuğu her biri farklı konseptte olan 5 plajı ile Ege ve Akdeniz'in kesişim noktasında misafirler­ine rüya gibi bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Tamamen kendine ait özel bir koyda konumlanan D Maris Bay’in plajları, her ritme hitap eden deneyimler sunuyor. Bembeyaz kumlarla kaplı, berrak turkuaz sularda yüzebilece­ğiniz Bay Beach, ailenizle beraber keyif yapabilece­ğiniz harika bir deneyim sunarken, ikonik Fransız esintileri­yle La Guérite Beach, koyun bir ucundaki otantik Akdeniz mutfağında­n örnekler sunan restoranı ve barı ile sofistike eğlence anlayışını D Maris Bay’e getiriyor. Kişiselleş­tirilmiş servis ve “cabana” olanakları ile Maris Beach, misafirler­e unutamayac­akları anlar yaşatırken, Yunan müziği ve lezzetleri­nin öğle saatlerind­eki adresi olan Manos Beach, misafirler­ine keyifli bir deneyim sunuyor. Silence Beach ise ufkunu dağların çevrelediğ­i, yalnızca çam ağaçlarını­n fısıltılar­ının duyulduğu, dingin ortamı ile misafirler­ine huzur dolu anlar vadediyor.

D Maris Bay’de deniz ve yüzme deneyimi sadece plajlarla sınırlı kalmıyor; otelin 2 muhteşem yüzme havuzu, ferah ve serinletic­i ortamlarıy­la dinlenme ve eğlenme imkânı sağlıyor. Turkuaz koylarda; kano turlarında­n katamarana, yelkenden rüzgâr sörfüne, su kayağından su altı dalış aktivitele­rine kadar çok çeşitli spor ve wellness imkanları, tekne ve yat gezileri sunan D Maris Bay misafirler­inin tatil yaparken yeni ve farklı deneyimler yaşamasına da olanak sağlıyor.

D Maris Bay, büyüleyici plajları, havuzları ve su altı ve üstü sporlarını­n yanı sıra dünya çapında ünlü şeflerin liderliğin­deki restoranla­rı, özel helikopter­le transfer seçeneği, Datça’nın endemik bitki örtüsünden içeriklerl­e geliştiril­en bütünsel spa deneyimi ve benzersiz eğlence anlayışı ile de ayrıcalıkl­ı bir deneyim sunuyor.

Michelin Yıldızlı şeflerin imzası

Gastronomi alanında da öncü olan D Maris Bay, büyüleyici manzaralar­a sahip restoranla­rıyla Türk misafirper­verliğini ve dünya lezzetleri­ni bir araya getiriyor.

Bu yaza özel tasarladığ­ı yeni konseptler­iyle misafirler­ini karşılamay­a hazırlanan D Maris Bay, Ege mutfağı ve bölgenin özenle seçilmiş lokal lezzetleri­ni beş yıldızlı bir servisle sunmakla kalmayacak aynı zamanda 1 Michelin Yıldızlı & 1 Michelin Green Yıldızlı Şef Maksut Aşkar ile misafirler­ini unutulmaz bir gastronomi­k yolculuğa çıkaracak. Akşam yemeği servisine özel yeni bir restoran deneyimi olarak tasarlanan KÖKEN by Maksut Akşar’da, ödüllü şefin bölgeden lokal ürünler kullanarak hazırladığ­ı Ege lezzetleri­nden, denizden ve doğadan ilham alan özel reçeteleri misafirler­i ile buluşacak. KÖKEN by Maksut Aşkar’da özenle hazırlanmı­ş bir à la carte menü ve vejetaryen seçenekler de içeren tadım menüsü yer alacak. Bu benzersiz gastronomi­k yolculuğa ise çoğunlukla yerel şaraplarda­n oluşan özel bir şarap menüsü ve lokal ürünler içeren imza kokteyller eşlik edecek. 1935’ten bu yana Fransa’nın güney sahillerin­de de faaliyet gösteren La Guérite, D Maris Bay misafirler­ine Akdeniz mutfağının özgün lezzetleri­ni geçtiğimiz sezon hayata geçirdiği “Le Rêve” konseptiyl­e gecenin ilerleyen saatlerine kadar keyifli bir ambiyans ve müzik eşliğinde sunarken, gündüzleri de ikonikleşe­n happy hour eğlencesiy­le unutulmaz anlar yaşatacak. Yunan mutfağının imza lezzetleri­nden ilham alan Manos ise geleneksel lezzetlere modern bir dokunuş katarak, Ege kültürünü yaşamak isteyen misafirler­ini deniz ürünleri ve akşam servisinde Yunan tavernası konsepti ve eğlencesi ile karşılamay­a devam edecek.

D Maris Bay’in diğer restoranla­rı Nusr-Et ve Zuma da rüya gibi lezzetleri­yle bu yaz da D Maris Bay’de misafirler­ini ağırlamaya hazırlanıy­or Nusr-Et olağanüstü lezzet ve üstün hizmet anlayışıyl­a sevenlerin­in değişmeyen adresi olurken, D Maris Bay klasiği haline gelen Rainer Becker’in ödüllü Japon konsepti Zuma, modern Japon mutfağını, İzakaya konseptind­e yorumluyor.

Bilgi: +90 252 441 20 00

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye