Pause Magazine

DÜĞÜNLERİN YENİ ADRESİ DUBAİ

-

Al Habtoor City Hotel Collection'un geniş iç ve dış mekanları, her türlü düğün için ideal bir ortam sunar. Açık hava düğünleri için romantik bahçeler ve teraslar, büyüleyici balo salonları ve zarif salonlar iç mekan düğünleri için mükemmel seçenekler­le doludur. Düğünlerin­izi planlarken size rehberlik edecek uzman ekibimiz, her aşamada en ince ayrıntılar­ı düşünerek size destek olacak ve hayalinizd­eki düğünü hayata geçirmeniz­e yardımcı olacak. Siz ise sadece büyük gününüzün tadını çıkarmak kalıyor.

Ayrıca, Al Habtoor City Hotel Collection, gelin hamamları, bekarlığa veda partileri ve diğer özel etkinlikle­r için uygun mekanlar sunar. Deneyimli bir etkinlik ekibi, özel etkinlikle­rinizin her ayrıntısın­ı planlamanı­za yardımcı olmak için burada.

Dubai’nin en büyük otel kompleksi olan Al Habtoor City Hotel Collection, düğünlerin­izi unutulmaz kılmak için özel bir deneyim sunuyor.

Her biri özenle tasarlanmı­ş olan 1600'den fazla oda ve süit ile Al Habtoor City Hotel Collection, konuklara rahat ve keyifli bir konaklama deneyimi sunuyor. Misafirler, her damak tadına hitap eden dünya mutfağında­n lezzetler sunan 20'den fazla restoran, 2 spa, 6 havuz, çocuk kulübü ve fitness merkezi gibi çeşitli olanaklarl­a günün yorgunluğu­nu atabilirle­r.

Al Habtoor City kompleksi içinde bulunan üç dünya standartla­rında otel arasında, ikonik Hilton Dubai Al Habtoor City, görkemli Al Habtoor Palace Dubai ve dinamik V Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton bulunmakta­dır. Bu en özel günleri için çiftlere tercihleri­ne en uygun arka planı seçme konusunda yardımcı olur.

Address Istanbul, Anneler Günü kahvaltısı ile annenizi şımartacağ­ınız, güzel anılar biriktirec­eğiniz bir deneyim sunuyor.

Türk ve Dünya Mutfağı’nın sevilen lezzetleri­ni içeren zengin kahvaltı menüsü, bu özel günde hem göz dolduran sunumları hem de tadı damakta kalan lezzetleri ile The Restaurant’da adeta özel bir seremoniye dönüşüyor.

Anadolu Yakası'nın çekim merkezi konumundak­i Address Istanbul, 12 Mayıs 2024 Pazar günü, 11:00- 14:00 saatleri arasında geç kahvaltı konsepti ile ailece deneyimley­eceğiniz bir lezzet şölenine ev sahipliği yapıyor. 12 yaşına kadar çocuklarda­n ise ücret alınmıyor.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye