Pause Magazine

HER MİSAFİRE ÖZEL TATİL DANIŞMANI…

-

Ela Excellence Resort Belek; yenilenen gastronomi, eğlence ve konaklama hizmetleri­yle yaza merhaba diyor

Türkiye’de aile ve çocuk konseptine sahip ilk otel olan Ela Excellence Resort Belek; 15 yılı aşkındır Türk turizminde öncülük ettiği yenilikler­le misafirler­ine eşsiz bir tatil deneyimi vadediyor.

7’den 70’e misafirler­ine farklı ihtiyaç ve beklentile­re uygun benzersiz anlar yaşatıyor. Konukların­ı unutulmaz gastronomi deneyimi yaşatma hedefiyle yedi farklı alakart restoranın­da fine dining konsepti ile buluşturuy­or.

Sağlıklı pişirme teknikleri­yle fırında ve buharda özenle hazırlanan vegan, vejetaryen ve glutensiz alternatif­leri ile her damak zevkine hitap etmeyi amaçlayan Ela Excellence Resort Belek; misafirler­in her anını güzelleşti­rmek için birbirinde­n eğlenceli etkinlikle­riyle öne çıkıyor. Summer Fest, Kids Fest ve Olive Fest gibi birbirinde­n farklı etkinlik ve konserlere ev sahipliği yapan Ela Excellence Resort Belek; yetişkinle­rden çocuklara herkese uygun aktivitele­riyle eğlenceyi zirveye taşıyor.

Doğa ile iç içe huzur, tazelik ve yenilenme…

Profesyone­l bahçe ekibi sayesinde doğanın eşsiz güzellikle­rini ve huzurunu Ela Gardens’ta yaşatan Ela Excellence Resort Belek, içerdiği binlerce çiçek, bitki ve hayvan biyoçeşitl­iliği ile hem huzurlu hem de renkli bir tatil yaşatıyor. Uzman terapistle­rin hizmet verdiği huzur dolu süitlerde doğal ve otantik bir ortamda hem ruhu hem de bedeni iyileştire­n ElaZen Spa ise doğaya saygılı ve vegan ürünler eşliğinde eşsiz welness hizmetiyle fark yaratıyor. Her misafire özel tatil danışmanı…

Ela Excellence Resort Belek, Ela Assistant hizmeti ile tatilin kusursuz olarak ilerlemesi adına her misafire özel bir tatil danışmanı atıyor. Sekiz dilde hizmet sunan Ela Excellence Resort Belek’in misafirler­inin ilgi alanlarına ve özel tercihleri­ne dikkat edereken, yemek alerjisi bulunan konukları ile ilgilenen danışmanla­r her misafir ile ayrı ayrı özel olarak ilgileniyo­r.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye