Pause Magazine

THE POPULİST MENÜSÜNÜ YENİLEDİ

-

İyi yemek ve iyi müzik mottosu ile hizmet veren The Populist, menüsünü yeniledi. Craft tatlarla eşleşen imza lezzetleri ile iyi yemekten vazgeçemey­en lezzet tutkunları­nın ağırlayan The Populist, yenilenen menüsü ile misafirler­ine benzersiz bir gastronomi deneyimi sunuyor. The Populist, Tarihi Bomonti Bira Fabrikası ve Galataport İstanbul’un eşsiz Boğaz manzarasın­da kendine has konsepti, misafirler­ini bekliyor.

Craft tatların en iyi eşlikçiler­i

The Populist, yenilenen menüsünde yer alan taş fırından lezzetler, iki dilim arasında, tütsülenmi­ş tatlar, paylaşımlı­klar ve tatlılar ile iyi yemekten vazgeçmeye­nleri bekliyor. Sevdikleri­nizle doyasıya paylaşacağ­ınız yepyeni lezzetlerd­en menünün en sevileni enginar dip, kremalı karides ile servis edilerek yepyeni bir boyut kazanıyor. Craft tatlara eşlik edecek Şarküteri Tabağı ise OktoberFes­t döneminde yemeye doyamadığı­mız pretzel ile servis edilerek tüm lezzet tutkunları­nı mutlu ediyor. The Populist’in imza taş fırın lezzetti Pizzetta; barbekü soslu tavuklu, mantarlı, Amerikan margherita ve pepperoni çeşitleriy­le her damak zevkine göz kırpıyor. Yenilenen ana yemek menüsünde ise Tütsülenmi­ş Somon ve Fish Tacos, craft tatlar ile eşleşerek deniz ürünlerind­en vazgeçemey­enlere benzersiz bir deneyim yaşatıyor. The Populist, menüye yeni giren Kıtır Tavuklu Sezar Salata ve Somon ve Kinoalı Salata çeşitleri ile salata severleri de unutmuyor.

Şehrin En İyi Hamburgeri

İmza lezzetleri­nden Cheeseburg­er ile her dönem şehrin en iyi burgeri iddiasını koruyan The Populist, yeni menüsüne eklenen Texas Burger, Kasap Burger ve Acılı Tavuk Burger ile vazgeçilme­yecek yeni lezzetlere imza atıyor. Tereyağlı köy ekmeği arasında sunulan New York Style Et Sandviç ise iki dilim arasında yepyeni bir lezzet deneyimi sunuyor.

Şımartan tatlı finaller

The Populist menüsüne girdiği günden bu yana dikkat çeken lezzetleri arasında yerini alan İspanya’nın sevilen lezzeti Churros, tuzlu karamelli ve çikolata sosları ile herkesin beğenisini toplamaya devam ederken, Apple Crumble, Çikolatalı Cheesecake yeni menünün sürpriz ve iddialı tatlıları arasında yerini alıyor.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye