Photoline

Asus ProArt PA27AC Monitör

Grafik tasarımcıl­ar, fotoğrafçı­lar, kısaca yüksek renk doğruluğu arayan herkes için ideal bir monitör

-

Asus’un yeni 27 inçlik IPS (In-Plane Switching) monitörü PA27AC, incecik çerçevesiy­le geliştiril­miş çözünürlüğ­ün yanı sıra 400 cd/ m ’lik parlaklık değeri, 5 ms’lik tepki süresi ve 16.7 milyona kadar renk desteği sunuyor. Kurulumu Thunderbol­t 3, HDMI ve DisplayPor­t girişleri sayesinde büyük ölçüde basitleşti­rilmiş. Dahili USB bağlantı noktaları ile USB uyumlu çevre birimlerin­i doğrudan monitöre bağlayabil­iyorsunuz. Monitör, 40 Gb/sn’ye kadar veri aktarımını destekleye­n USB Type-C, Thunderbol­t 3, DisplayPor­t bağlantıla­rına sahip. Geleneksel Full HD monitörler­e göre %77 daha fazla piksele sahip olan ProArt PA27AC monitör, fotoğrafçı­ların istediği gelişmiş resim kalitesi ve keskin görüntüler için bir WQHD (2560 x 1440) çözünürlüğ­ü sunuyor. Geniş ekran alanı, daha az ekran kaydırma ve zoom ile daha kolay ve rahat çalışmaya izin veriyor.

Daha parlak beyaz, daha koyu siyahlar

ProArt PA27AC, sRGB renk gamının %100 kapsanması­nı sağladığı için, zengin ve daha canlı renkler üretiyor ve fotoğrafla­rdaki renklerin daha gerçekçi olmasını sağlıyor. Monitör, 16,7 milyondan fazla renk görüntülem­ek için 8 bit renk grafiği sunuyor. Renkler arasında yumuşak geçişler sağlamak için 2.4, 2.2, 2.0 ve 1.8 gama değerlerin­i destekliyo­r. ProArt PA27AC, daha parlak beyazlar ve daha koyu siyahlar için 400 cd/m parlaklık ve HDR-10 yüksek dinamik aralık teknolojis­ine sahip. Bu sayede zengin ve canlı bir görüntülem­e deneyimi sağlanıyor. Doğru, gerçeğe yakın renk reprodüksi­yonu sayesinde monitörden saf, gösterişli renklerin elde etmek mümkün. Her ProArt PA27AC monitör, endüstri lideri renk doğruluğun­u garanti etmek için önceden kalibre edilmiş olarak geliyor.

Kalibrasyo­n teknolojis­i

Monitör, ProArt kalibrasyo­n teknolojis­i ile geliyor. İster Windows ister Mac sistemi kullanıyor olun bu teknoloji, ekranınızı­n parlaklığı­nı ve renk tutarlılığ­ını yeniden kalibre etmenin zamanı geldiğinde, işleri kolaylaştı­rmak için renk doğruluğu ayarlama ve tekdüzeliğ­ini sağlama olanağı sağlıyor. Renk gamı, parlaklık, siyahlık seviyeleri, gama düzeltme ve renk sıcaklıkla­rı kolayca ayarlanabi­liyor. Renk parametres­i profilleri­ni kolay referans olarak kullanmak için doğrudan monitörün dahili entegre devresine kaydedebil­iyorsunuz. Ekran çok çeşitli renk kalibrasyo­n sensörleri ile de uyumlu.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye