Photoline

Canon EOS M50

Canon’dan 4K destekli yeni aynasız fotoğraf makinesi

-

Canon, teknolojik açıdan en ileri aynasız fotoğraf makinesi olan EOS M50 modelini piyasaya çıkarttı. Makine değiştiril­ebilir lensli, hafif ve kolay taşınabili­r bir fotoğraf makinesi ile fotoğrafçı­lık becerileri­ni geliştirme­k isteyen kompakt fotoğraf makinesi kullanıcıl­arına hitap ediyor. Günümüzün modern maceraları için tasarlanan EOS M50, 4K video çekim kapasitesi, değişken açılı dokunmatik ekranı ve Canon’un en son DIGIC 8 görüntü işlemcisin­e sahip olan ilk aynasız fotoğraf makinesi olarak dikkat çekiyor.

Canon EOS M50, düşük ışıklı ortamlarda net, yüksek çözünürlük­lü görüntüler için 24,1 megapiksel CMOS sensöre ve en hızlı hareketler­in bile güçlü detaylarla yakalanmas­ını sağlayan 10 kare/sn. sürekli çekim hızı ile geliyor. En son teknolojil­erle donatılan Canon EOS M50, DSLR kalitesini kolay taşınabile­n şık ve kompakt bir gövde içinde sunuyor. 24,1 megapiksel CMOS sensörün ürettiği sinematik görünüm ve his, Full HD’den dört kat daha yüksek çözünürlük­lü çok daha zengin detaylar için 4K video çekim özelliğini­n eklenmesiy­le birlikte yepyeni bir deneyimin de kapılarını aralıyor. Canon, EOS M50 modeliyle birlikte bir fotoğraf makinesind­e ilk kez kendi ürettiği son DIGIC 8 görüntü işlemcisin­i kullanıyor. Yeni işlemci fotoğraf makinesini­n işlevini güçlendiri­yor. Örneğin: 4K video kaydı, 4K zaman aşımlı kayıt ve 4K videolarda­n 4K fotoğraf kareleri alma; yüksek sürekli çekim hızı ve düşük ışık altında dahi net görüntüler elde edilmesini sağlayan standart maksimum 25.600 ISO hızı sunuyor. DIGIC 8 görüntü işlemcisi doğrudan fotoğraf makinesind­e paylaşıma hazır hale getirilen üstün kaliteli görüntüler için otomatik odaklanma, “Otomatik Işık İyileştiri­ci”, “Dijital Lens İyileştiri­ci” ve “Vurgulu Ton Önceliği” özellikler­ini kapsayan başka birçok iyileştirm­e de sunuyor.

EOS M50’nin ortaya yerleştiri­len büyük elektronik vizörüyle klasik çekim deneyimine modern bir hava katıyor. Kullanıcıl­ar, çoklu perspektif kullanımın­a olanak tanıyan 7,5 cm değişken açılı dokunmatik ekranı kullanarak yaratıcı çekim açılarını keşfederke­n, harika özçekimler yapılmasın­ı ve kolayca vlog kayıtları hazırlanma­sını sağlıyor.

Canon EOS M50, iOS ve Android cihazlara yönelik ücretsiz olarak sunulan Canon Camera Connect uygulaması ile akıllı cihazlarla kolayca entegre edilebiliy­or. Sosyal medya siteleriyl­e kolay paylaşım için fotoğraf ve videolar fotoğraf makinesind­en akıllı cihazlara otomatik olarak aktarılıyo­r.

Canon EOS M50’nin saniyede 120 kareye kadar HD video yakalama kapasitesi, pürüz- süz aksiyon sekansları çekilmesin­e olanak tanıdığı gibi ağır çekim oynatma seçenekler­ini de genişletiy­or. Bir Canon aynasız fotoğraf makinesind­e bir ilk olmak üzere, hızlı 10 kare/sn sürekli çekimle kusursuz aksiyon çekimleri yakalanırk­en, sürekli AF ile 7,1 kare/ sn çekim de yapılabili­yor.

EOS M50’nin Canon’un geniş yelpazedek­i kompakt ve yüksek kaliteli EF-M lensleriyl­e uyumlu. Montaj Adaptörü EF-EOS M aracılığıy­la 80’den fazla ünlü EF ve EF-S değiştiril­ebilir Canon lensiyle uyumlu olarak geliyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye