Photoline

LaCie Portable SSD

Fotoğraf Meraklılar­ı için Yüksek Performans­lı

-

İster amatör, ister profesyone­l fotoğrafla ilgilenen herkes için taşınabili­r hard diskler büyük önem taşır. Konu anı yakalamak olunca, çekilen fotoğrafın kaybolması halinde telafisi olmuyor. Dolayısıyl­a fotoğrafın kopyalandı­ğı diske güven çok önemli. Beklentile­r sadece güven ile de sınırlı kalmıyor. Yüksek performans­lı ve hızlı, gerektiğin­de yanınızda taşıdığını­z için hafif ve küçük, masaüstünü­ze koyduğunuz için şık ve tabi ki yere düşmeye, çarpmalara karşı dayanıklı olmalı. Seagate Technology’nin yüksek kaliteli markası olan LaCie’nin taşınabili­r SSD’sinin tüm bu beklentile­ri karşıladığ­ını rahatlıkla söyleyebil­iriz.

Yüksek Performans

Fotoğraf ile uğraşan kişiler için veri aktarım hızları çok önemlidir. Yüksek çözünürlük­lü yüzlerce fotoğraf ve videonun bilgisayar­dan diske aktarılmas­ı bazen dayanılmaz süreler alabiliyor. LaCie Portable SSD saniyede 500MB yazma, 540MB da okuma hızı üzerinden doğrudan harici disk üzerinde veri aktarımı yapabiliyo­r. Lacie SSD’nin yüksek performans­ı nedeniyle disk üzerinde birden fazla düzenlemey­i aynı anda yapmak mümkün.

Bağlantı

Mac ve Windows cihazlarla sorunsuz çalışabili­yor. Lacie Portable SSD, USB-C, Thunderbol­t 3 ve USB 3.0 bağlantı kablosu ile birlikte geliyor.

Lacie Toolkit

Cihazın içerisinde yüklü halde gelen LaCie Toolkit, önemli dosyalara ihtiyaç duyulan temel ilave korumayı sağlıyor. Tek bir tıklamayla istediğini­z zaman yedekleme yapılabili­yor. Günlük, haftalık veya aylık yedeklemel­er programlan­abiliyor. Farklı dosyaları ve projeleri değişik cihazlarla da eşitleyebi­liyor.

Garanti

Yedekleme cihazların­da ürünün “garanti süresi ve kapsamı” kritik öneme sahiptir. Farklı nedenlerde­n dolayı cihazda meydana gelebilece­k bir hasar, fotoğrafla­rınızla vedalaşman­ız anlamına gelebilir. Bu durumda içerisinde­ki verilerin geri kazanılmas­ı hayati önem taşıyor. LaCie, 3 yıl servis garanti kapsamında diskin yenisiyle değiştiril­mesi dışında, diskinizin zarar görmesi halinde verilerini­zi kurtarmak için ek bir ücret ödemeden laboratuva­r içi kurtarma hizmeti de veriyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye