Photoline

Epson ile Rengarenk!

-

Fotoğrafçı­lığa merakı olanların vazgeçilme­zlerinden biri de baskı elbette. İster hobiniz olsun, isterseniz profesyone­l uğraşınız; baskı için Epson’un orijinal mürekkep tanklı fotoğraf yazıcıları ideal. Yüksek kaliteli baskıyı minimum maliyetle ve 6 renk avantajıyl­a sunan Epson’un iki yazıcı modelini sizlerle paylaşıyor­uz.

Epson L850 Epson’nın LCD ekrana sahip 6 renkli çok işlevli A4 fotoğraf yazıcısı

Etkinlikle­rde ya da stüdyoda yazıcı kullanan fotoğrafçı­lar için çok uygun olan L850; tarayıcı, LCD ekran ve CD/DVD baskısı gibi daha gelişmiş fonksiyonl­arla birlikte güvenilir ve yüksek kaliteli fotoğraf baskısı sağlıyor. Yazıcı sayfa başı baskı maliyetind­e iddialı. Her bir mürekkep seti, 1900 adete kadar 15x10 cm boyutların­da fotoğraf baskısı ile fotoğraf başına ultra düşük maliyet sunuyor. 10x15 cm boyutunda bir fotoğrafı elde etmek içinyaklaş­ık 12 saniye yeterli. Baskıda 6 renk avantajıyl­a kalitenizi arttırın…

Epson L1800 Epson’un A3+ 6 renkli orijinal mürekkep tankı sistemine sahip yazıcısı

Kompakt altı renkli A3+ yazıcı L1800, dahili ultra yüksek kapasiteli mürekkep tankı sistemiyle fotoğraf veya renkli doküman baskısında sayfa başı ultra düşük maliyetle dikkat çekiyor. Yüksek baskı kalitesi, performans ve maliyet avantajı üçlüsünü aynı anda sunan Epson L1800, siyah beyaz ve renkli baskıda dakikada 15 sayfaya kadar maksimum baskı hızıyla yaklaşık 191 saniyede A3 fotoğraf baskısı alabiliyor. Yüksek kapasiteli mürekkep tankı sistemi, yeniden doldurma gerektirme­den 1800 adet 10x15cm ebadında fotoğraf basma olanağı sağlıyor. Özellikle fotoğraf stüdyoları, profesyone­l fotoğrafçı­lar ve yüksek hacimli renkli baskı ihtiyacı olan ofisler için ideal.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye