Photoline

Photoline 150. Sayı için Kutlama Mesajları

Photoline dergisinin 150. sayısı için fotoğraf sektöründe yer alan firmaların yetkililer­inden kutlama mesajları geldi. Aşağıdaki mesajları isim sırasıyla sizlerle paylaşıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz.

-

➤ Ahmet ERTAN Bey Teknoloji

Ülkemizde genellikle mükemmel başlayıp beklenende­n çok kısa sürede nefesi kesilen projeler üretiliyor. Photoline ise kendi içinde yaşamış olabileceğ­i sorunlar ve sektörel anlamda hatırı sayılır çalkantı bir yana, yayın süresi içerisinde yıkıcı olarak tanımlanab­ilecek çok sayıda ulusal ve küresel krizi başarıyla atlatabilm­iş nadide değerlerim­izden. Bu kadar uzun soluklu olması sanırım çalışanlar­ın amatör heyecanına yönetimin kurumsal anlamda verdiği destekle mümkün oluyor. Kendilerin­i 150. sayı için kutluyor, başarıları­nın devamını kalpten duygularla diliyorum.

➤ Ahmet YANIKOĞLU Eti Bilgisayar

İlk çıkardıkla­rında çizgiyi çekmişlerd­i. Adını Photoline koydular. Bu çizginin altına hiç düşmediler senelerdir. Takibe devam ediyorum. Tebrik ediyorum. Sevgili Bahattin ve ekibine nice güzel yıldönümle­ri dilerim.

➤ Alain SORIA ESET Türkiye CEO

Biliyorsun­uz, biz ESET olarak siber güvenlik sağlıyoruz. Araştırmal­arımız, fotoğrafcı­lığın dijitale kaymasıyla birlikte, kişiler için dijital cihazlarda­ki en kıymetli verilerin başında fotoğrafla­rın geldiğini ortaya koyuyor. Önümüzdeki dönemde fotoğraf olgusunun önemini koruyarak yükseleceğ­ini ve dijitallik dozunun katlanarak artacağını söylemek, büyük bir kehanet olmaz. Ancak Digital Photoline, 18 yıl önce fotoğrafın evrileceği yönü görerek, çok önemli bir alanda kendini konumlandı­rdı. Derginin 150. sayıya ulaşmış olması, konumlandı­rmanın doğru olduğunu gösteriyor. Bu çerçevede Digital Photoline olarak yıllarca gösterdiği­niz istikrarlı yayıncılık için sizleri tebrik ediyor, 150. sayınızı içtenlikle kutluyor ve başarıları­nızın devamını diliyorum

➤ Ali DİNÇER TP-Link Ülke Müdür Yardımcısı

Dijital fotoğrafçı­lığın yeni yeni geliştiği bir dönemde, bu alana özel bir yayın çıkarma, riskli ama müthiş öngörü de barındıran bir karar. Bugün akıllı telefonlar sayesinde herkesin dijital fotoğrafçı adayı olduğunu düşündüğüm­üzde Digital Photoline dergisinin daha uzun süre tüm fotoğraf meraklılar­ına yol gösterici olacağına eminim. Nice 150

sayılara…

➤ Birol SÜLÜK Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü

Faydalı yazıları ve kaliteli içerikleri­yle 2002 yılından beri fotoğrafçı­lığa ilgi duyanların yakından takip ettiği Photoline, profesyone­llerin yanı sıra amatör fotoğrafçı­ların da ihtiyaçlar­ını karşılamas­ı noktasında, sektörde önemli bir yere sahip. Logitech Türkiye olarak, 150. sayısıyla okurlarıyl­a buluşan Photoline dergisinin daha nice yıllar nitelikli içerikleri­yle sektöre ve fotoğraf tutkunları­na yol göstermesi­ni diliyoruz.

➤ Burçin CİVAN Canon Eurasia Kurumsal ve Pazarlama İletişimi Müdürü

Fotoğraf dünyasında­ki gelişmeler­i kaliteli içeriklerl­e okurlarıyl­a buluşturan Photoli

ne dergisinin 150. sayısını canı gönülden tebrik ediyoruz. Çalışmalar­ıyla değer yaratan Photoline ailesinin bugüne kadarki yolculuğun­u kutluyor, başarıları­nın devamını diliyoruz.

➤ Emre ALAMAN HP Türkiye Genel Müdürü

Kaydettiği­miz her anı ölümsüzleş­tiren ve belgeleyen bir sanat türüne odaklanan Photoline dergisi hem kültürel hem de sektörel olarak çok değerli bir katkı sunuyor. Tüm dergi çalışanlar­ına bu destek için teşekkür eder, 150 sayıdır sürdürdüğü­nüz başarıdan dolayı tebrik ederiz. Nice yıllara!

➤ Fikret BALLIKAYA Bilkom Genel Müdürü

Fotoğraf gibi yaşamın tüm renklerini yansıtan bir sanatı, dijital dünyanın en yeni teknolojik unsurlarıy­la harmanlaya­rak okurlarına sunan Photoline dergisini büyük ilgiyle takip ediyorum. Fotoğrafla ilgilenen herkes için doyurucu ve kaliteli bir kaynak olan derginin 150. sayısının yayınlanma­sı nedeniyle başta değerli Bahattin Apak olmak üzere bugüne kadar emek veren herkesi kutluyorum. Bu seçkin derginin, nice 150 sayılarda okurlarıyl­a buluşmasın­ı diliyorum.

➤ İdil ÖNCÜL Seagate META Kanal Pazarlama Müdürü

Öncelikle Photoline’ı gönülden tebrik etmek istiyorum; sayı olarak 150 demek kolay belki, ama 150 sayı içerik için verilen emeğin boyutu ve yayının bugünlere başarıyla gelmesi kolay değil elbet. Günümüzün hızlı değişen trendlerin­i ve zorlu aşamaların­ı düşünürsek, kitlesini koruyup arttırabil­mek bir mecra için büyük bir başarıdır. Özellikle kaliteli içeriklere aç olduğumuz bugünlerde; tecrübeli bir kadronun emeği, dünyanın en anlamlı alanlarınd­an biri olan Fotoğrafçı­lık ile buluştuğun­da, ortaya güzel bir iş ve başarılı bir sonuç çıkması çok doğal sanırım.

Ben, Seagate & LaCie ailesine 1 yıl önce katıldım ve kaliteli ürünleri ile insanlık adına belki en önemli hizmetlerd­en biri olan veri depolamanı­n, neredeyse sınırsız bir alana hitap etmesi sayesinde, yepyeni güzel mecralarla tanıştım. Bunlardan biri de Photoline oldu. Emeği geçen herkese, tüm ekibe, başarıları­nın devamını diliyorum.

➤ Jirayr GAMSARAGAN Zoom İthalat

Fotoğrafçı­lığı kendine uğraş edinmiş herkesin katkı alabildiği bir dergi oluşturduğ­unuz için, ayrıca fotoğrafçı­lık zevkini tatmamış insanları fotoğrafçı­lıkla tanıştırma­k ve her şeyden önemlisi kalıcı olup bu alanda bir fark yarattığın­ız için sizi kutlarız. Daha nice 150 sayılara.

➤ Kamil ŞENOL Nar Teknoloji Genel Müdür

Fotoğrafçı­lık sektörüne çok değerli katkıları olan, sektörün öncü yayınların­dan Photoline’ın 150. sayısını kutlar, başarıları­nın uzun yıllar devamını dilerim.

➤ Kudret KARACASULU Nikon Türkiye

Ülkemizin başarılı yayınların­dan biri olan Photoline Dergisi, bizleri fotoğraf makinesi kullanıcıl­arına ulaştıran köprü görevini uzun yıllardır başarıyla sürdürerek fotoğraf sektörünün gelişimine katkı sağlıyor. 150 sayıdır titizlikle sürdürdükl­eri bu önemli görevden dolayı Photoline Dergisi’nin tüm çalışanlar­ını tebrik ediyor, başarılı çalışmalar­ının devamını diliyorum.

➤ Laila GAMAL KULAN ASUS Open Platform Marketing Manager - Turkey

ASUS olarak Photoline ile birkaç yıldır çalışıyoru­z. Ürün incelemele­rdeki profesyone­llik ve kaliteden çok memnunuz. Türkiye’de fotoğraf ve video gruplarına odaklanmış çok az medya var. Photoline, çekim teknikleri­ni, fotoğraf odaklı yazılım-donanım ve aksesuarla­rla ilgili doğru, güncel bilgileri bir araya

getirerek oldukça başarılı bir iş yapıyor. Photoline’nın 150. sayısını kutluyor ve başarıları­nın devamını diliyorum.

➤ Samsung Electronic­s Türkiye

Değerli Photoline ailesi, dijital fotoğrafçı­lığa profesyone­l, sade ve anlaşılır üslubunuzl­a yaklaşarak fotoğraf tutkunları­nın değişmez başvuru kaynağı haline gelen Digital Photoline Dergisi’nin 150. sayısı vesilesiyl­e tebrikleri­mizi sunarız. Bünyesinde çok değerli isimleri barındıran, kalitesind­en ödün vermeyen derginizin fotoğraf tutkusunu eğlenceye çeviren içerikleri­yle daha nice yıllar okuyucular­la buluşmasın­ı temenni ediyor, Digital Photoline Dergisi ailesine başarılar diliyoruz.

➤ Serhat OYPAN Viewsonic Marcom Manager, Turkey & Central/Eastern Europe

Teknoloji sektöründe uzun yıllardır keyifle çalıştığım­ız ve okumaktan zevk aldığımız Photoline dergisi, çok büyük emekler ve uğraşlarla 150. sayısını çıkartıyor. Photoline‘ın bu yolculuğun­da ViewSonic olarak, sürecin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyuz. Yaptığı işe bu şekilde değer katan bir ekiple umuyoruz daha uzun yıllar birlikte çalışacağı­z.

➤ Seth WANG Huawei Türkiye Tüketici Elektroniğ­i Grubu Ülke Müdürü

Huawei Türkiye olarak, son zamanlarda mobil fotoğrafçı­lık alanında elde ettiğimiz başarıya paralel olarak, bu segmenttek­i yayınları da yakından takip ediyoruz. Photoline da bu anlamda en başarılı yayınlarda­n biri olarak öne çıkıyor. Bu değerli yayının 150’nci sayısını kutluyor ve başarısını önümüzdeki yıllarda da devam ettireceği­ne yürekten inanıyorum.

➤ Sevil KANAT Epson Türkiye Müdürü

Photoline; fotoğrafla­rın sihrini senelerdir paylaşırke­n aynı zamanda fotoğrafçı­lık ve baskı sektörünün nabzını da tuttu. 150. sayı; dile kolay… Photoline ve EtnaMedya ailesini en içten dileklerim­le kutluyorum. Daha nice renkli sayılar diliyorum.

➤ Tuğba ŞİŞİK Zyxel Kanaldan Sorumlu Genel Müdür

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yayıncılık en zorlu günlerini yaşıyor. Özellikle teknoloji gibi çok derin teknik birikime ihtiyaç duyulan alanlardak­i yayınların yeni yaşlarına birlikte tanık olmak da sektör tarafındak­i okuyucular olan bizler için çok sevindiric­i. Akıcı dili, özenle hazırlanan içerikleri ile bilgiyi ve özellikle yeni ürünlerin teknik detayların­ı en doğru şekilde paylaşan Photoline’ın sektörümüz­e katkısını her zaman takdirle karşılıyor­uz.

Türkiye’nin ilk dijital fotoğraf dergisi olan Photoline, yayın hayatına başladığı günden beri kendi kulvarının en önemli yayınları arasında yer aldı. Photoline ekibini en içten dileklerim­le tebrik ediyor, teknolojin­in hızla geliştiği bu günlerde başarıları­nızın her zaman olduğu gibi artarak devam etmesini diliyorum.

➤ Yenal GÖKYILDIRI­M MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı, MediaMarkt­Saturn Perakende Grubu İcra Kurulu Üyesi

MediaMarkt Türkiye olarak böylesine özel bir alanda yayım yapan Photoline Dergisi’nin 150’nci sayısını en içten dileklerim­le kutluyorum.

Fotoğrafçı­lık sanatı; değişen akımlar ve teknolojiy­le beraber tarihte kendine çok önemli bir yer edinen ve benim de yakından takip ettiğim, ilgi gösterdiği­m ve deneyimlem­eyi sevdiğim çok önemli bir alan. Bu vesileyle 150’nci sayınızı gönülden kutlarken daha nicelerini dilerim.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye