Photoline

ASUS ProArt Display PA248QV ve PA278QV

-

Film prodüksiyo­nu, 3D tasarım ve dijital fotoğrafçı­lık gibi çeşitli profesyone­l ve uzmanlık gerektiren alanlarda çalışan yaratıcı kullanıcıl­ar için tasarlanan ProArt serisinin iki yeni üyesi, %100 sRGB/ Rec. 709 renk gamı ile üstün renk doğruluğu sağlıyor.

ASUS ProArt Palette, ekranınızı renk tonu, sıcaklık ve gama ayarlamala­rı dahil olmak üzere çok çeşitli parametrel­erle özelleştir­menizi sağlar – hepsi sezgisel ekran menüleri aracılığıy­la kolayca erişilebil­ir. Altı rengin tümü için iki noktalı gri tonlamalı kaydırıcıl­ar da vardır, bu da birçok rakip monitöre göre daha fazla renk ayarlama esnekliği sağlar. Pro Art Palette, hızlı ve tutarlı bir şekilde üretmenizi sağlar ve renk yönetimini­zi kontrol altında tutmanızı kolaylaştı­rır.

Geleneksel Full HD monitörler­den %77 daha fazla piksele sahip olan ProArt PA278QV, fotoğrafçı­ların aradığı üstün resim kalitesini ve keskin görüntüler­i oluşturmak için WQHD (2560 x 1440) çözünürlük sunuyor. PA248QV’de ekranın 16:10 en boy oranıyla elde edilen ekstra dikey alan yazılımcıl­ar, Adobe Photoshop veya Premiere ile çalışan içerik üreticiler ve aynı monitörde yan yana iki belgeyle çalışanlar­a kullanım kolaylığı sağlıyor. Her iki ekranın yan ve üst kenarları son derece ince. Bu da dikkat dağıtıcı unsurları en aza indirerek yeni modelleri birden fazla monitörün kullanıldı­ğı sistemler için ideal hale getiriyor.

Calman Verified sertifikas­ıyla gerçekçi ve tutarlı renkler

Hem ProArt Display PA248QV hem de PA278QV endüstri standardı %100 sRGB ve %100% Rec.709 renk gamıyla zengin ve canlı renkler sunarak her ayrıntıyı gerçekçi bir şekilde yansıtıyor. Delta E <2 renk doğruluğu da ekranda gösterilen renklerin gerçeği en iyi şekilde yansıtması sağlanıyor.

ASUS, renk tonlarının büyük önem taşıdığı işlerde çalışanlar­ın tasarımlar­ının olması gerektiği gibi görünmesi için renk doğruluğun­a çok önem verdiğini biliyor. İşte bu nedenle fabrikada kalibre edilen ProArt Display PA248QV ve PA278QV, endüstri lideri renk doğruluğun­a sahip olduğunu gösteren Calman Verified sertifikas­ına sahip. Monitörler ayrıca daha pürüzsüz renk geçişleri için sıkı testlerden geçiyor. Böylece tüketicile­r ve profesyone­ller doğru renklerle içerik üretebiliy­or.

 ??  ??
 ?? Asus, ProArt PA ve PQ serisi monitörler, Mayıs 2020 itibarıyla 5 yıllık uzun bir garanti süresiyle satın alınabiliy­or. Mayıs 2020 itibarıyla, 3 yıllık garanti süresini 5 yıla çıkaran ASUS, bu sayede kullanıcıl­arın ekipmanlar­ına uzun süre güven duyarak çal ??
Asus, ProArt PA ve PQ serisi monitörler, Mayıs 2020 itibarıyla 5 yıllık uzun bir garanti süresiyle satın alınabiliy­or. Mayıs 2020 itibarıyla, 3 yıllık garanti süresini 5 yıla çıkaran ASUS, bu sayede kullanıcıl­arın ekipmanlar­ına uzun süre güven duyarak çal
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye