Photoline

Nikon’un aynasız ailesine yeni üye: Z5

-

Nikon, Z ailesine katılan yeni tam çerçeve fotoğraf makinesini duyurdu. Sağlam, hafif ve taşıması kolay Nikon Z 5, tam çerçeve aynasız çekime geçmek isteyen herkese mükemmel bir fırsat sunuyor. Fotoğraf makinesiyl­e birlikte, piyasadaki en kısa ve en hafif tam çerçeve aynasız zoom özellikli objektif olan portatif NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3 de tanıtıldı. Nikon Z 5 ile mükemmel uyum sağlayan bu objektif, gerçekten taşınabili­r tam çerçeve zoom özellikli objektife geçmek isteyen Nikon Z serisi içerik oluşturucu­ları için de harika bir seçenek sunuyor.

Nikon Z7 ve Z6’dan daha düşük bir model olan Nikon Z5, tam çerçeve çekimin güzelliğin­i keşfetmek isteyenler için tasarlanmı­ş. İster durağan görüntüler, isterseniz 4K film çekiyor olun, görüntüler­inizin ayrıntı, derinlik ve renk açısından heyecan verici yepyeni boyutlara çıktığını göreceksin­iz. Ultra geniş Z serisi objektif yuvasının ışık toplama özellikler­inden tam olarak yararlanan tam çerçeve 24,3 MP CMOS sensör sayesinde, yüksek ISO değerlerin­de bile çarpıcı dinamik aralığa sahip net görüntüler elde edebilecek­siniz. Nikon’un 273 noktalı Karma AF sistemi, çerçevenin tamamında keskin netleme sağlarken, meşhur Z6 ve Z7 ile aynı EVF değeri de ultra keskin bir görüş sunuyor. Çift kart yuvası, esnek depolama alanı sunarken, rahat kavrama özelliği sayesinde kullanıcıl­ar Nikon Z serisinin sevilen ergonomik taşıma olanağına da kavuşuyor. Fotoğraf makinesini­n USB² üzerinden de çalıştırıl­abilmesi, ideal time-lapse videolar çekmenizi imkan sağlıyor.

Nikon Z5, geniş açılı prime objektifle­rden telefoto zoom özellikli objektifle­re kadar Nikon’un tüm başarılı ve kompakt tam çerçeve NIKKOR Z serisi objektifle­riyle uyumlu. Ayrıca, temel fotoğraf makinesi ve objektif setine süper portatif NIKKOR Z 2450mm f/4-6.3 objektif de dâhil. Piyasadaki muhteşem odak uzaklıklar­ından bazılarını kapsayan bu küçük ve keskin özelliktek­i çok yönlü yeni standart zoom özellikli objektif, durağan görüntüler ve filmler için olağanüstü performans sunuyor. Ayrıca Nikon Z5, F serisi objektif yuvası bulunan NIKKOR objektifle­rin görüntü kalitesind­e azalma olmadan kullanılma­sına olanak tanıyan FTZ Objektif Yuvası Adaptörü ile de tamamen uyumlu.

 ??  ??
 ??  ?? Nikon Z5, geniş açılı prime objektifle­rden telefoto zoom özellikli objektifle­re kadar Nikon’un tüm başarılı ve kompakt tam çerçeve NIKKOR Z serisi objektifle­riyle uyumlu.
Nikon Z5, geniş açılı prime objektifle­rden telefoto zoom özellikli objektifle­re kadar Nikon’un tüm başarılı ve kompakt tam çerçeve NIKKOR Z serisi objektifle­riyle uyumlu.
 ??  ?? Çift kart yuvası, esnek depolama alanı sunarken, rahat kavrama özelliği sayesinde kullanıcıl­ar Nikon Z serisinin sevilen ergonomik taşıma olanağına da kavuşuyor.
Çift kart yuvası, esnek depolama alanı sunarken, rahat kavrama özelliği sayesinde kullanıcıl­ar Nikon Z serisinin sevilen ergonomik taşıma olanağına da kavuşuyor.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye