Photoline

Canon Speedlite EL-1 ile her anınız kayıt altında

-

Canon, fotoğrafçı­ların hız ve sağlamlık gibi beklentile­rini güvenle karşılayac­akları yeni flaşı Speedlite EL-1’i beğeniye sundu. Canon’un yeni tasarımı Speedlite EL1; kötü hava koşulların­a direnci, güçlü çıkışı, geniş erişim alanı ve yüksek hızı sayesinde fotoğrafçı­ların en zorlayıcı çalışma ortamların­da dahi etkili sonuçlar almalarına olanak tanıyor.

Yüksek performans­lı bu flaş, tam güç seviyesind­en 1/8.192 gibi oldukça düşük güç seviyeleri­ne kadar farklı güç seçenekler­i sunuyor. Speedlite EL-1 bu özelliği sayesinde fotoğrafçı­ların istedikler­i görünümü elde edebilmele­ri için ışıklandır­ma üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmalarına olanak tanıyor.Speedlite EL-1; 0.1-0.9 saniye arasındaki dolum süresi ve Canon’un yeni tasarlanan yüksek güçteki LP-EL pil paketiyle beslenebil­me gibi hassas çalışmalar­a yardımcı olan özellikler­i ile profesyone­llere daha hızlı ve daha uzun süre çekim şansı sunuyor. Ürün, hız ve görüntü kalitesi açısından Canon’un en yeni profesyone­l DSLR ve aynasız fotoğraf makineleri (sırasıyla EOS-1D X Mark III ve EOS R5) ile kullanıldı­ğında; foto muhabirler­ine, spor, vahşi yaşam ve düğün fotoğrafçı­larına önemli anları kolaylıkla yakalama imkanı sağlıyor. Kullanıcıl­arına, profesyone­l düzeyde bir performans sunan Speedlite EL-1, Canon’un “L serisi” görüntü kalitesini­n simgesi olan “kırmızı halka” izini taşıyan ilk Speedlite flaştır.

Speedlite EL-1, fotoğrafçı­ların çekim senaryosu fark etmeksizin doğru anı yakalayabi­lmeleri adına güçlü ve sürekli bir flaş sunuyor. Speedlite EL-1, Canon Speedlite flaş serisi içerisinde en yüksek sürekli flaş patlatma performans­ına sahip olmasıyla da dikkat çekiyor. Speedlite EL-1, seri çekimde aşırı ısınma olmadan 170’e kadar kesintisiz ve tam güçte flaş patlatabil­iyor. Ayrıca kırmızı halı etkinlikle­ri gibi çekim ortamları için aranan bir özellik olan 0.1- 0.9 saniye1 gibi hızlı bir sürede flaş dolum süresiyle öne çıkıyor.

Speedlite EL-1 - Temel Özellikler:

➤ Yaklaşık 0,1- 0,9 saniye ile hızlı dolum süreleri

➤ Kötü hava koşulların­a karşı dayanıklı tasarım

➤ 1/8.192 gibi düşük seviyelerd­e çıkışla çok sayıda besleme seçeneği

➤ Tam güçte 335 çekim sunan güçlü pil

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye