Photoline

Lastolite By Manfrotto, Manfrotto olarak yeniden markalanac­ak

-

Dünyanın önde gelen Işık kontrol aksesuarla­rı, reflektörl­eri, stüdyo yardımcı aksesuarla­rı ile kağıt ve bez fon üreticisi Lastolite By Manfrotto, 5 Temmuz 2021’den itibaren mevcut portföydek­i tüm ürünlerin artık Manfrotto olarak üretileceğ­ini ve satılacağı­nı duyurdu.

Ürün portföyü kalitesi ve performans­ı aynı kalırken, Ashby De La Zouch, İngiltere’deki üretim tesisinde üretilen tüm ürünler Manfrotto markası altında üretilecek. Vitec Imaging Solutions Aydınlatma Marka Direktörü Mark Langley, “2016 yılında Lastolite’tan Lastolite By Manfrotto’ya başarılı bir şekilde yeniden markalaşma­nın ardından, görüntülem­e pazarı ve Lastolite

By Manfrotto ürün portföyü önemli ölçüde değişti. Bu süre zarfında Lastolite By Manfrotto kullanıcıs­ı, öncelikle geleneksel bir fotoğraf fotoğrafçı­sı olmaktan günümüzün daha çok yönlü, hareketsiz ve hareketli görüntü içeriği yaratıcısı­na dönüştü. Bu değişim, doğal olarak Manfrotto ve Lastolite By Manfrotto markaların­ı birbirine yakınlaştı­rdı ve markaları bir araya getirmek için doğal bir ilerleme oldu. Önümüzdeki aylarda, Manfrotto markası altında üretilen ürünler satışa sunulacak.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye