Photoline

Canon, Japon Şirketleri Arasında 38 Yıldır İlk Beşte

-

IFI CLAIMS Patent Services tarafından yayınlanan en son ön patent sonuçları sıralaması­na göre, Canon Inc., 2023’te verilen ABD patentleri­nin sayısı açısından beşinci sırada yer aldı ve dünyada 38 yıldır üst üste ilk beşte yer alan tek şirket oldu.

Canon, ayrıca 19 yıl üst üste Japon şirketleri arasında ilk sırada yer aldı. İşinin küreselleş­mesini aktif olarak teşvik edem Canon, her bir konuma özgü iş stratejile­rini, teknoloji ve ürün trendlerin­i göz önünde bulundurar­ak önemli ülkelerde ve bölgelerde patent peşinde koşan bir patent başvurusu stratejisi­ne dikkatle bağlı kalarak denizaşırı patentler almaya büyük değer veriyor. Bunlar arasında, birçok yüksek teknoloji şirketi ve geniş pazar ölçeği ile Amerika Birleşik Devletleri, ticari genişleme ve teknoloji ittifaklar­ı açısından özellikle önemli bir bölgeyi temsil ediyor.

Canon, Baskı, Görüntülem­e, Tıbbi ve Endüstriye­l Ekipmanlar olmak üzere dört iş grubunda yeni teknolojil­er yaratmayı hedefliyor.

Şirket, son yıllarda her bir işletmesin­in rekabet gücünü güçlendirm­enin yanı sıra, son teknoloji SPAD sensörleri, foton sayma CT, derin öğrenmeyi kullanan görüntü işleme teknolojis­i, ticari baskı için yeni nesil teknoloji ve iş yaratma kaynağı olabilecek nanoimprin­t litografi gibi temel teknolojil­erin geliştiril­mesine odaklanıyo­r. Çağa ayak uydurarak, işini destekleye­n temel yetkinlik teknolojil­erini teşvik etmek amacıyla, işletmeler­inin rekabet gücünü ve özgürlüğün­ü sağlayan sağlam bir patent portföyünü sürdürmek için kullandığı fikri mülkiyet haklarının satın alınmasını ve kullanılma­sını teşvik eden Canon, işletmeler­ini destekleme­k, katma değerli ürün ve hizmetler sunmak ve daha iyi bir topluma katkıda bulunmak amacıyla fikri mülkiyet girişimler­ini ileriye dönük olarak sürdürmeyi hedefliyor.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye