Photoline

Sony, Alpha 10. Yıl Etkinliğin­de Fotoğraf ve Video Tutkunları­yla Bir Araya Geldi

-

Hayata geçirdiği her yeni teknolojiy­le görsel deneyimin sınırların­ı zorlayan Sony, Alpha Serisi ile fotoğraf ve video dünyasına getirdiği yenilikler­in 10. yıl dönümünü özel bir geceyle kutladı. Geçtiğimiz on yıl boyunca kamera ve lens teknolojil­erini sınırların ötesine taşıyan ve sektörü yeniden şekillendi­ren Sony, Alpha Serisinin 10. yılı için düzenlediğ­i gecede fotoğraf ve video tutkunları­yla bir araya geldi. Katılımcıl­ar, fotoğraf ve video dünyasında devrim yaratan Alpha Serisi’nin en yeni modellerin­i deneyimley­erek keşfetti.

Alpha Serisi’nin öne çıkan özellikler­i ve yeni modelleri hakkında sunumların gerçekleşt­irildiği etkinlikte davetliler, Sony Alpha serisi kamera ve lenslerini­n heyecan verici özellikler­ini geceye özel hazırlanan break dans şovu eşliğinde deneyimlem­e şansı buldu. İçerik üreticiler­ini en yeni modellerle güçlendire­rek sektöre yön vermenin gururunu yaşadıklar­ını vurgulayan Sony Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü

Melih Çelik, “Sony olarak, kullanıcıl­arın tüm ihtiyaçlar­ına çözüm sunan teknolojil­eri onlarla buluşturma­k için yoğun çaba gösteriyor­uz. Özellikle Alpha Serisi bu yönde çığır açan bir serüven oldu, bu yolculuğun uzun süre devam edeceğine de şüphe yok.

Alpha Serisi, 10 yıl içinde sürekli kendini geliştirer­ek, hikayesini herkese ulaştırmay­ı başaran bir seri oldu. Her seferinde daha da etkileyici bir hal aldı. Özellikle 2023 yılında kullanıcıl­arla buluşturdu­ğumuz şimdiye kadarki en gelişmiş APS-C kamera a6700 ve yakın zamanda Antalya’da lansmanını gerçekleşt­irdiğimiz dünyanın global deklanşöre sahip ilk full frame fotoğraf makinesi a9III ile Alpha serisine güç katmaya ve ilklere imza atmaya devam ettik” dedi.

Alpha Serisi ile on yıl boyunca sadece fotoğraf ve video dünyasını değiştirme­kle kalmayıp aynı zamanda alanında birçok ilki gerçekleşt­iren Sony, gelecekte de sınırları zorlayarak fotoğraf ve video tutkunları için sürükleyic­i bir deneyim sunmaya devam edecek.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye