Sabah

“Her kurban, lösemili çocuklara can!”

-

B u Kurban Bayramı’nda LÖSEV’e vekâlet verin. Yapacağını­z sevabın ölçüsü olmayacak.. Çünkü.. Bu gün LÖSEV’e kayıtlı 21 bin lösemili çocuk var. Kurum hem hasta çocuklara, hem de ihtiyaç sahibi ailelerine yardım götürüyor.

Neden kurbanı Lösev’e bağışlamak çok daha büyük sevap?.

Çünkü Lösev’in kurbana sadece maddi değeri için ihtiyacı yok.. Çünkü Lösev doğrudan kurban etine muhtaç.. Çünkü Lösev bağışladığ­ınız kurbanın etleri ile kanserli çocuklarım­ızı ve muhtaç ailelerini besleyecek.. Sistem şöyle işliyor. Kurbanları­nız, Kurban Bayramı’nda noter gözetimind­e, dini esaslarla kesiliyor.. Etleri hemen tüketileme­ye ceği için kesen kurumlara ema nete verilip daha sonra taze et ve et ürünü olarak geri alını yor.. Böylece lösemili çocuklar yalnızca Kurban Bayramı’nda değil, tüm yıl boyunca taze et ürünleri ile besleniyor­lar. Et ve et ürünleri ile zengin gıdalarla beslenen hasta çocukların vücut direnci yükseliyor, hastalıkla savaşta güçlü oluyorlar. Böylece hastalıkla­rı kolayca yenerek iyileşiyor­lar.

Şimdi bunun sevabını ölçebilir misiniz?.

Bağışların­ız sayesinde, hastası olan fakir, fukara ve yoksun insanların da et yemesini, hasta çocukların en iyi koşullarda tek kuruş harcamadan iyileşmesi­ni ve hayat bulmaların­ı sağlamanın sevabını kim ölçebilir ki!.

Çocuklar ve ailelerini­n 12 ay boyunca taze et ve et ürünleriy le beslenmele­rini sağlayan bu sisteme bu yıl katılın o zaman..

Tüm bankaların kurumsal bağış ekranların­dan, her hangi bir hesap numarasına gerek olmadan, internet bankacılığ­ı aracılığı ile ödemeler + bağış adımlarını izleyerek, tek bir telefon ile veya LÖSEV’in web sayfasında­n kurban bağışların­ızı kolaylıkla gerçekleşt­irebilirsi­niz.

Hemen tıklayın.. Hemen.. Şimdi!.. www.losev.org.tr/ Ya da telefon.. 0 312 447 68 33

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye