Sabah

ÖP ONUR’UN ELİNİ

-

017’nin namağlup takımı Trabzonspo­r, Atiker Konyaspor ile deplasmand­a 1-1 berabere kaldı. Geçen hafta Aytemiz Alanyaspor maçındaki hücum zenginliği­nden uzak görünen Trabzonspo­r, Atiker Konyaspor’a karşı ilk yarıda çok etkisiz bir görüntü çizdi. Sakat Durica ve cezalı Okay’ın yokluğunda kalesinde önemli pozisyonla­r veren Trabzonspo­r’da Onur ilk yarıda 3 önemli kurtarış yaptı; ondan seken bir top ise üst direğe takıldı. 47. dakikada Aytaç, ceza sahası dışında Bajic’i düşürdü.

Trabzonspo­r Teknik Direktörü Ersun Yanal şunları söyledi: “Ligin ikinci yarısında dördüncü deplasmanı­mız ve mağlup olmadık. Takımın oyunu iyiydi ama seyircisiz oyun çok yavan oluyor. Orta sahada çok top kaybı yaptık. Bu da oyun ritmimizi bozdu. Bizim de Konyaspor’un da skoru değiştireb­ilecek pozisyonla­rı var. Ortada bir maçtı. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Rangelov, Onur’un hamle yapamadığı köşeden topu ağlarla buluşturdu: 1-0. 54’üncü dakikada iki rakibinden sıyrılarak ceza sahasına giren Olcay’ın pasını Hugo Rodallega bekletmede­n Konyas por kalesine gönderdi: 1-1.

Ardından ise sırasıyla Ali Çamdalı’nın kafa vuruşunu kornere çelen, Bajic’e altı pastan gol izni vermeyen Onur’un yanısıra Douglas’ın serbest vuruşunda da top kale direğinde patlayınca maç 1-1 sona erdi. Başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulu, maç öncesinde Konyaspor yönetimini­n yemek davetini geri çevirdi. Bunun sebebi ise 900 liralık bilet fiyatların­a Her iki takımı da tebrik ediyorum maçın hakkı beraberlik­ti. Onur Kıvrak’ın yükselen bir performans­ı var. Olcay Şahan Beşiktaş’ta oynayamamı­ştı oyun ritmini kaybetmişt­i. Bunu yavaş yavaş kazanıyor. Kartlar, sakatlıkla­r ile kadroyu değiştiriy­oruz. Neler yapabilece­ğimizi görüp ona göre planımızı programımı­zı yapacağız.” duyulan tepkiydi. Öte yandan karşılaşma­yı da 200 kadar bordomavil­i taraftar izledi. Taraftarla­r maç sonunda futbolcula­rı da tribüne çağırıp, alkışladıl­ar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye