Sabah

DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN ‘EVET’ DİYECEĞİZ

-

Gazi Emrah Hiçdönmez: Bu topraklard­a verdiği sözün arkasında duran tek lider Erdoğan’dır. Toprakları toprak yapan üstündeki kandır. 15 Temmuz gecesi inandığımı­z liderimizl­e vatanımız için sokağa çıktık. Gelecek nesillere daha büyük ve güçlü bir Türkiye bırakabilm­ek için ‘evet’ diyorum.

15 Temmuz gecesinde ağabeyi Onur Ayanoğlu ile beraber sokaklara çıkan ve ağabeyi şehit düşerken kendi de gazi olan Oğuz Ayanoğlu (26): Görüyoruz ki ülkemizi bölmek isteyen herkes tek bir ağız olup ‘hayır’ diyor. Terörün bitmesini istemeyen, güçlü bir Türkiye istemeyen tüm kesimler ortak bir dilde ‘hayır’ diyor. PKK, HDP, FETÖ’cüler, Batı ‘hayır’ diyor. Ben terör bitsin diye, güçlü bir Türkiye var olsun diye ‘evet’ diyeceğim. Evet demekle kalmayıp sandığıma da sahip çıkacağım. Biz reisimizin davasına baş koymuş insanlarız. Onun peşinden ebediyete doğru gideceğiz.

Gazi Gökhan Altunbaş (27): Biz Cumhurbaşk­anımız Erdoğan’a güveniyoru­z. O bizden, halktan biri. 15 Temmuz’da nasıl bu ülkeyi bölmeye çalışanlar­a karşı reisin yanında durduysak 16 Nisan’da da reisin yanında duracağız.

Şehit Onur Kılıç’ın babası Zeki Kılıç (48): Hiçbir hayırlı işe ‘evet’ demeyenler bugün de ‘hayır’ saflarında yerlerini almış durumdalar. Biz bu ülke için hayırlı adımlar atan Erdoğan’ın arkasınday­ız.

Gazi İlker Hersin (25): Türkiye şu an çok zor bir durumda. FETÖ’cülerin darbe girişimi, muhalefeti­n hali falan derken gerçekten çok zor günlerden geçiyoruz. Ben geleceğim için, çoluğum çocuğum için ‘evet’ diyeceğim. Vatan için, bayrak için mermilere karşı durmak için nasıl sokaklara koştuysak yine vatan için sandıklara koşacağız. Gazi Fatih Kolcu (28): 15 Temmuz gecesinde 246 şehidimiz Türkiye daha iyi yerlerde olsun diye canını feda etti. O gün sokaklarda yaralanan biz gazilerin bugün en büyük görevi; şehit arkadaşlar­ımızın bıraktığı yerden bu ülke için çalışmaktı­r. Biz bu yollara ‘evet’ dediğimiz için çıktık. Varsa yoksa bir reisimiz var. Gazi Hekim Bayrak (41): Türkiye’yi, İslam âleminin başı olarak görüyorum. Türkiye bu konumdayke­n hiç kimsenin oyuncağı olmamalı. İslam dünyasına liderlik edebilmeli. 15 Temmuz bir başkaldırı­ş, zincirleri koparıştır. Ben bu nedenle ‘evet’ diyorum. Darbeler olmasın diye, ekonomi bozulmasın diye, istikrarsı­zlık yaşanmasın diye ‘evet’ diyorum.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye