Sabah

Oğlunun törenine giderken vuruldu

Asker oğullarını­n yemin töreni için Ankara’ya giden ailenin aracına, maganda kurşunu isabet etti. Ağır yaralı baba yaşam savaşı veriyor

-

Asker olan oğullarını­n yemin töreni için Ankara’ya giden Yıldız ailesinin mutluluğu, maganda kurşunuyla zehir oldu. TEM otoyolunda kimliği belirsiz magandalar­ın açtığı ateşle ağır yaralanan baba Soner Yıldız, yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.

‘SERSERİ KURŞUN DEĞİL’

Olay, 23 Şubat gecesi 22.45 sıralarınd­a Sakarya Akyazı gişeleri yakınında meydana geldi. Yıldız ailesi, Ankara’da askerlik yapan oğulları Muhammet Sezer Yıldız’ın yemin törenine katılmak üzere İstanbul’dan başkente doğru seyir halindeydi. Aileyi taşıyan aracın sol camlarında­n biri gişelere yakın bir noktada büyük bir gürültüyle patladı. Aile büyük korku ve panik yaşarken, direksiyon­daki evin diğer oğlu Sercan Yıldız (22) aracı hemen emniyet şeridine çekti. Annesi ile kız kardeşini sakinleşti­ren Sercan Yıldız babasının yaralandığ­ını gördü ve hemen sağlık ekipleri ile jandarmayı aradı.

Ambulansla Akyazı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ağır yaralı baba Soner Yıldız (50) ilk müdahaleni­n ardından İstanbul Bakırköy’deki özel bir hastaneye sevk edildi. Özel bir nakliye şirketinde depo şefi olarak çalışan babanın ölüm kalım savaşı devam ediyor. Ailesi ise doktorlard­an müjdeli bir haber bekliyor.

Olay nedeniyle perişan oldukların­ı ifade eden Sercan Yıldız, “O an aracı durdurmasa­m ya da saçmalar bana isabet etse daha kötü şeyler yaşanabili­rdi. Umarım buna neden olan magandalar en kısa sürede yakalanır. Serseri bir kurşun değil nişan alınarak ateş edildiği belli” diye konuştu.

 ??  ??
 ?? Sg=AL ?? SABA+ Barış
Sg=AL SABA+ Barış

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye