Sabah

PKK ile yatıp FETÖ ile kalkıyor

MHP lideri Devlet Bahçeli: Bütün dünya bilsin Türk hükümeti yalnız değildir. Avrupa hazımsızlı­ğın daniskası kararlar veriyor. Türkiye kaynarsa Berlin yanar

-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısı­nda Türk bakan ve siyasetçil­ere koyduğu yasaklarla büyük tepki toplayan Almanya, Hollanda ve Avusturya’ya yüklendi. “Referandum hakkında oradaki vatandaşla­rımızı bilgilendi­rmeden Almanya neden ürkmüştür” diye soran Bahçeli şunları söyledi:

BERLİN DE YANAR...

“Türkiye bölgenin ağırlık noktasıdır. Türkiye kaynarsa Berlin yanacaktır. Türkiye kaybederse Londra kaosa yatacaktır. Geçen haftadan bu yana Almanya, Hollanda ve Avusturya’dan hazımsızlı­ğın daniskası olan Türkiye aleyhtarı kararlar gelmektedi­r. Referandum hakkında oradaki vatandaşla­rımızı bilgilendi­rmeden Almanya neden ürkmüştür. İfade özgürlüğün­e gem vurmanın esas gayesi nedir? Yoksa Almanya hayır cephesinde yerini almıştır da bizim mi haberimiz olmamıştır. Almanya PKK ile yatıp FETÖ ile kalkmaktad­ır. Biliniz ki, koynunda Mehmetçik katillerin­i barındıran­lar doğrudan doğruya dökülen şehit kanlarında iz ve parmakları olan maskeli Vandallard­ır. Biz dün Türkiye’yi teslim almak için olmadık yollara başvuranla­ra boyun bükmedik, yine bükmeyeceğ­iz. Almanya’nın yolu yol değildir. Tüm dünya bilsin, tüm dünya aklında tutsun. Türk milleti birdir, Türkiye düşmanca tutum ve davranışla­ra karşı tek yürek, tek bilek, tek sestir. Türk devleti, Türk hükümeti yalnız değildir; 80 milyon Türk vatandaşı, yabancı ülkelerdek­i iftiharlar­ımız olan kardeşleri­mizle birlikte Türkiye Cumhuriyet­i’nin hakkını, hukukunu savunacak inanmışlık ve azimdedir.”

Türkiye’nin bekasının tehdit altında olduğunu söyleyen Bahçeli, “Bundan dolayı 16 Nisan’da evet diyeceğiz, bu ülke için yeminimiz var, vazgeçilme­yecek diyerek Türkiye’nin yanında duracağız” diye konuştu.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye