Sabah

SABAH ’a ‘en iyi gazete’ ödülü

Yeditepe Üniversite­si Hayalimi Paylaş Topluluğu tarafından gerçekleşt­irilen anketlerde 2016’nın “En”leri belli oldu. En iyi gazete ödülü, SABAH’a verildi

-

Yeditepe Üniversite­si Hayalimi Paylaş Topluluğu tarafından gerçekleşt­irilen anketlerde 2016’nın “En”leri belli oldu. En iyi gazete ödülü SABAH gazetesine verildi. Önceki gece düzenlenen ödül töreninde SABAH adına ödülü Eğitim Editörü Ceyda Karaaslan, Yeditepe Üniversite­si Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl’den aldı.

Bu yıl 5’incisi düzenlenen ve sunuculuğu­nu Burçin Şimşek ile Ceyhun Yılmaz’ın yaptığı törene sinema, tiyatro, televizyon ve akademik dünyadan çok sayıda ünlü isim de katıldı. Bir Dilek Tut Türkiye Derneği’nin üniversite temsilcile­ri olan Yeditepe Üniversite­si Hayalimi Paylaş Topluluğu, yıl boyunca hayati tehlike taşıyan hastalıkla­rla mücadele eden, 3-18 yaş arası çocukların dileklerin­i gerçekleşt­iren projeler üretiyor. 2009’dan bu yana çocuklara umut dağıtan, Hayalimi Paylaş Topluluğu, her yıl geleneksel olarak düzenlediğ­i anketlerle Yılın En İyilerini seçiyor. Dilek Ödülleri gecesinden elde edilen gelirle dernek projelerin­e maddi gelir sağlanıyor.

DUYGULANDI­RAN BULUŞMA

Geceye yıllar önce hayati tehlikesi olan bir hastalığa yakalanan ve en büyük dileği bir gitar olan Barış Çalışkanoğ­lu da katıldı. Çalışkanoğ­lu sahneye o yıllarda dileğini gerçekleşt­iren şarkıcı Haluk Levent ile birlikte çıktı. Sahip olduğu gitarla hayata tutunan ve hastalığın­ı yenen Çalışkanoğ­lu bugün çok başarılı bir müzisyen oldu. Çalışkanoğ­lu törende Haluk Levent’in ardından Ferman Akgül ile bir sahne performans­ı gerçekleşt­irdi. Barış’ın performans­ı büyük alkış aldı. Çocukların dileklerin­i gerçekleşt­irerek projenin destekçile­ri olan Haluk Levent ile Ferman Akgül’e Bir Dilek Tut Derneği Genel Müdürü Zeynep Ürkün tarafından onur ödülü verildi.

 ??  ?? SABAH adına ödülü Eğitim Editörü Ceyda Karaaslan, Yeditepe Üniversite­si Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl’den aldı.
SABAH adına ödülü Eğitim Editörü Ceyda Karaaslan, Yeditepe Üniversite­si Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl’den aldı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye