Sabah

Global saldırı!

-

Mesele FETÖ’yse... Mesele bu örgütü şeytani biçimde kurgulayıp maşa olarak kullanan “küreselci çete”nin Türkiye’ye saldırısıy­sa...

İnsan haklı olarak artık her şey alabildiği­ne açık olsun; saldırının bütün ayakları ve yardakçıla­rı isim isim bilinsin istiyor.

Şükür ki, çok şey kafamıza dank etti.

Ama henüz

geçemedik. O yüzden bazen imalar ve işaretlerl­e konuşmak zorunda kalıyoruz. Bu hal üzücü mü? Elbette. Düşünün... 15 Temmuz’dan bu yana dokuz ay geçti.

Üstelik toplum sürekli yeni 15 Temmuzlar ve farklı saldırı ihtimaller­inin tehdidi altında tutuluyor.

Gelelim bulanıklık ortamına katkı yapan kendi hatalarımı­za...

Basına yeni yansıdı, dün okumuşsunu­zdur. Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılı­ğı’nın yürüttüğü soruşturma­da bir örgüt üyesinin ifadesine göre FETÖ elebaşısı demiş. Şimdi söyleyin bana... Tek bir adamı için elli hâkim harcayacak bir “sapkın yapı” emellerine ulaşmak için acaba bakmadan daha kimleri bozuk para gibi kullanıp harcıyordu­r? FETÖ’yü ve ilişkiler ağını değerlendi­rirken “Ao falan demeyi bırakın artık! akıl yürütmeler­i terk edin.

FETÖ’nün arkasında küresel güçler, büyük devletler ve istihbarat örgütleri var. Bunun tartışması yok! Peki FETÖ’nün arkasında da olduğu söylendiği­nde niye işitmezden geliniyor?

aklınıza getirin ve bu gevşek

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye