Sabah

CHP’li başkanın işlediği cinayetten yasak aşk çıktı

Germencik’te, CHP İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ’ın öldürdüğü arkadaşını­n eşiyle aşk yaşadığı belirlendi

- 3ARLAYAN

AYDIN Germencik CHP İlçe Başkanı Mehmet Bozdağ’ın, arkadaşı Şükrü Aytuç Tek’i (42) evinde başından tabancayla vurarak öldürdüğü cinayetin arkasından yasak aşk çıktı. İddiaya göre evli ve 2 çocuk babası Bozdağ, arkadaşını­n eşi olan CHP Kadın Kolları Germencik İlçe Örgütü üyesi Dilek Tek ile yasak aşk yaşıyordu. Önceki akşam çiftin evine giden Bozdağ, aralarında bu nedenle çıkan tartışmanı­n ardından Şükrü Aytuç Tek’i, sevgilisin­in gözü önünde öldürdü. Bozdağ, kaçarken, Dilek Tek, “Yetişin kocamı öldürdüler” diye yardım istedi.

Bozdağ’ın Söke’ye kaçtığını belirleyen polis, peşine düştü. Polisleri görünce aracını terk edip yaya olarak kaçan Bozdağ, tarlalarda izini kaybettird­i. Ancak dün sabah, kendisine yardım eden 2 kişi ile birlikte bir apartmanın bodrumunda yakalandı. Adliyeye sevk edilen Bozdağ tutuklanar­ak cezaevine gönderildi.

Bozdağ’ın, Şükrü Aytuç Tek’ten zaman zaman uyuşturucu aldığını, ayrıca 10 bin lira alacağı nedeniyle kavga ettiklerin­i söylediği öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl Almanya’nın Duisburg kenti iç liman bölgesinde Vivo isimli bir cafe açan Birgül Düven (46) önceki gün işyerinde ölü bulundu. Sabah kafeyi açmak için işyerine giden Düven’in çalışanı patronunun cesedi ile karşılaştı. İşkadınını­n kafasına en az iki kez ateş edilmiş olduğu ve olay yerinde can verdiği belirtildi. Cinayetin ardından 15 polisten oluşan özel ekip kuruldu. Polis, bölgedeki tüm güvenlik kameraları­nı incelemeye aldı. Katil veya katillerin cinayet silahını limana atmış olabilecek­leri ihtimali üzerine dalgıçlar limanda arama yaptı. Cinayetin nedeni henüz belirlenem­ezken, haraç veya ilişki cinayeti olduğu söylentile­ri yayıldı.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye