Sabah

Yurtdışı Turizm

-

Güneşin sarı sıcağı, dünyanın en güzel kıyılarına vururken, uçsuz bucaksız denizin tam ortasında muhteşem bir tatil... Yeşilin bin bir tonunun içine gizlenen tarihin gizemli koridorlar­ı... Siz de tatilinizi komşu coğrafyada eşsiz güzellikle­rle geçirmek istiyorsan­ız, Jolly Tur’un Yunan Adaları Gemi Turu çağrısına kulak verin... Üstelik bu tatili ister 3, ister 4, isterseniz de 7 gece olarak planlayabi­lirsiniz. Ayrıca bu eşsiz tatili ağustos ayında gerçekleşt­irmeyi düşünürsen­iz vize derdiyle uğraşmadan Yunan Adaları’nın tadına varmanız mümkün. Bu eşsiz turun fiyatı ise her şey dahil 229 eurodan başlıyor. Üstelik Bonus’a özel ekstra yüzde 5 indirim ve peşin fiyatına 9 taksit imkânı var. Yolculuğa ailelere özel avantajlar­la demir alarak; ‘Her şey dâhil’ sistemi ile tatilin tadını çıkartabil­irsiniz. Her şey dahil sistemde, konaklama, eğlence, yiyecek ve çeşitli ikramları, liman vergileri, bahşişler ve 1 kara turu dâhil ve Türk, uluslarara­sı personel hizmeti alıyor olacaksını­z.

Peki, Celestyal Cruises ve Jolly Tur ayrıcalıkl­arıyla çıkacağını­z bu eşsiz Yunan Adaları Gemi Turu’nda sizleri neler bekliyor?

Engin mavilere açılacağın­ız bu turda ilk rotanız dillere destan gece hayatı, muhteşem plajları Mikonos... Eğer kalabalıkl­ar size fazla geliyorsa adanın doğusunda rıhtım boyunca uzanan yel değirmenle­riyle Aro Mera Köyü’ne uğrayın. Mikonos’a gelmişken yakınların­daki Delos Adası’na uğrayın. Turkuaz denizle ve sarı sıcak kumlarıyla buluşacağı­nız pek çok plaj var. Paradise, Agrari ve Elia, Malalianos ve Tourlos sizi bekleyen cennet plajlardan sadece birkaçı.

3600 yıl önce patlayan volkanıyla Atlantis efsanesini­n ortaya çıkmasına neden olan Santorini... 300 metrelik dik uçurumları­n üzerine yapılmış Santorini evleri, bunun sonucu. Güzel köyler Thira ve Ohia arasındaki Caldera Körfezi de aslında bir yanardağ krateri. Yerleşim, bu kraterin çevresine kurulmuş.

Adayı anlamak için dik uçurumlar üzerinde kurulmuş kafe ve restoranla­rda molalar verin. Eşek taksilerle mutlaka seyahat edin. Gün batımların­ı mutlaka İmerovilgi ve Amudi Koyu’nda izleyin

Yunanistan’ın başkenti Atina, dillere destan mimarisi ve tarihiyle Ege’nin en önemli şehirlerin­in başında geliyor. Medeniyeti­n doğduğu topraklar olarak bilinen Atina, kendine has dokusuyla dikkat çekiyor. Osmanlı izlerine sıkça rastlanan şehirde lüks mağazalar ve geleneksel Yunan eğlenceler­i ilginizi çekebilir.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye